Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dezvaluire umilitoare pentru Dancila! Tradarile din PSD au iesit la suprafata

România Liberă România Liberă,
Dezvaluire umilitoare pentru Dancila! Tradarile din PSD au iesit la suprafata

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, este de parere ca multor membri ai PSD le-a fost rusine. continuă pe România Liberă

Randamentele obligatiunilor italiene au urcat peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008

Randamentele obligatiunilor guvernamentale italiene au urcat joi peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008, pe fondul incertitudinilor politice din Italia si al implementarii reformelor economice de catre autoritatile de la Atena, transmite Agerpres.

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Lovitura din PSD pentru Viorica Dancila in ziua votului

Fostul europarlamentar PSDIoan Mircea Pascu a ironizat-o duminica pe candidata social-democrata, Viorica Dancila, cu un pe contul sau de Facebook. Ca membru disciplinat de partid, care respecta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 PSD-istul Niculae Badalau, fost ministru al Economiei: Am votat pentru linistea romanilor din Diaspora

Fostul ministru al Economiei, senatorul PSD Niculae Badalau, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca a votat, printre altele, pentru linistea si unitatea romanilor din tara si de peste hotare. Am votat.

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor.

Amenda uriasa pentru un barbat din Ialomita. Ce a facut chiar in ziua votului, desi legea interzice clar

A fost semnalat un nou caz ingrijorator, in ziua alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe 10 noiembrie 2019. Un barbat din Ialomita a primit o amenda din partea autoritatilor, pentru ca a facut anumite gesturi interzise de lege, chiar in ziua votului. De asemenea, nu este primul incident de acest tip, pentru ca in ziua .

IMAGINI SOC: MONICA ANGHEL, DESFIGURATA! CLIPE GROAZNICE pentru indragita artista din ROMANIA

Monica Anghel a fost pur si simplu desfigurata! Chiar artista a publicat imaginea horror, pe pagina ei de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )