Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluirea lui Gigi Becali despre fostul sau aliat, Corneliu Vadim Tudor: Cand eram in puscarie, i-a propus sotiei...

Adevărul Adevărul,
Dezvaluirea lui Gigi Becali despre fostul sau aliat, Corneliu Vadim Tudor: Cand eram in puscarie, i-a propus sotiei...

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca regreta disparitia lui Corneliu Vadim Tudor si spune ca nu stia de problemele de sanatate ale fostului sau aliat politic. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

Ce vrea sa faca Gigi Becali pentru refugiati

Gigi Becali a vorbit, duminica, la Antena 3, despre cum ar vrea sa se implice in rezolvarea problemei imigrantilor. Finantatorul Stelei crede ca a gasit o solutie, macar partiala, privind cazarea imigrantilor.

Gigi Becali, vorbe de duh din Arsenie Boca la capataiul lui Vadim Tudor

Gigi Becali a fost marti la biserica Sfantu Gheorghe din Capitala, acolo unde este depus Corneliu Vadim Tudor, si a spus ca a venit pentru a-l conduce pe tribun pe ultimul drum. in curtea bisericii, Becali a vorbit.

Reactia lui Gigi Becali, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a spus, dupa ce a citit poemul Ultima cafea scris de Corneliu Vadim Tudor, ca Vadim Tudor a fost un om mandru, care si-ar fi dorit ca moartea sa il trateze diferit.

Gigi Becali vrea sa gazduiasca refugiati. Cati oameni ar fi dispus sa primeasca

Latifundiarul Gigi Becali a declarat ca este dispus ca asigure hrana si locuinta pentru aproximativ 1. 000 de refugiati, din cei care vor ajunge in Romania, potrivit stirileprotv. ro.

Gigi Becali, in sprijinul refugiatilor: Am posibilitatea de 1.000 de locuri, cazare, masa. imi ajut tara. Daca eu cumpar o insula in Grecia si duc si acolo 6.000 de imigranti?

Gigi Becali nu ramane indiferent in fata crizei refugiatilor care a provocat haos in intreaga Europa si a decis sa vina in ajutorul acestora. Finantatorul echipei Steaua Bucuresti a declarat, duminica, ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )