Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anuntat un prieten de familie al Andreei Esca

Playtech Playtech,
Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anuntat un prieten de familie al Andreei Esca

In spatiul public a aparut de cateva zile informatia, dar neconfirmata din surse oficiale, cum ca Andreea Esca si sotul, Alexandre Eram, ar avea probleme de sanatate. Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram Recent, postul de televiziune PRo TV, postul la care lucreaza si Andreea Esca, a anuntat public ca mai multi angajati ai . continuă pe Playtech

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Sotul sau, Alexandre Eram, este un afacerist strain, stabilit de mai bine de aproape 30 de ani in.

Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni

Timp de sase luni Vulpita si Viorel au fost pe micile ecrane. in aceasta seara, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a facut anuntul serii. Mirela Vaida, anuntul momentului despre Vulpita si Viorel! Se incheie aici sase luni in luna ianuarie au ajuns la Acces Direct Vulpita si Viorel. Cazul celor doi parea sa fie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )