Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea facuta de ginerele lui Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea facuta de ginerele lui Nicolae Ceausescu

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai. continuă pe Antena3

VIDEO Mircea Opran, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

VIDEO Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Oprean a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Oprean, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

Ginerele lui Nicolae Ceausescu despre Dragnea: Mi-a fost student, a ramas repetent

Profesor la Facultatea de Autovehicule Rutiere a Politehnicii din Bucuresti, Mircea Oprean, a declarat ca printre studentii sai s-a numarat candva si Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD. El a.

VIDEO. Ginerele dictatorului Ceausescu, profesorul Opran, a povestit cum a ramas Liviu Dragnea repetent in facultate

Ginerele dictatorului Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Opran, a declarat, la Antena 3, ca seful PSD, Liviu Dragnea, a ramas repetent in facultate.

Liviu Dragnea, studentul ginerelui lui Ceausescu la Politehnica. A ramas repetent

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Dezvaluiri despre secretele familiei Ceausescu. Ginerele fostului presedinte explica de ce era special 1 Mai

Ginerele lui Nicolae Ceusescu, profesorul Mircea Oprean, sotul Zoiei, a facut mai multe dezvaluiri din familie, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Mircea Oprean a povestit de ce data de 1 Mai.

Victor Ponta il cearta pe Liviu Dragnea si ii da lectii ministrului Sanatatii: Discutia despre obligativitatea vaccinarii este de Secolul 19

Victor Ponta continua seria atacuri subtile sau mai putin la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a intervenit pe subiectul vaccinurilor obligatorii dupa ce Dragnea a spus ca nu ar.

Madalina Dobrovolschi, despre invitarea lui Liviu Dragnea la o receptie la Cotroceni: S-a optat pentru o lista extinsa

Purtatoarea de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a justificat invitarea lui Liviu Dragnea la o receptie la Palatul Cotroceni - dupa ce anul trecut liderul PSD nu fusese invitat la parada de Ziua nationala din cauza ca avea probleme penale - prin faptul ca acum s-a optat pentru o lista extinsa care sa satisfaca un principiu, o reprezentare cat mai larga atat la nivelul institutiilor statului.

Raluca Turcan: Abordarea lui Liviu Dragnea in chestiunea vaccinarii e vecina cu crima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca abordarea liderului PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu vaccinarea este vecina cu crima. Abordarea lui Liviu Dragnea in.

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru liderul PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )