Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dezvaluiri: Care este legatura dintre omul de afaceri Puiu Popoviciu si Ceausescu

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri: Care este legatura dintre omul de afaceri Puiu Popoviciu si Ceausescu

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, disparut dupa ce a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, este nimeni altul decat fiul croitoresei lui Ceausescu, potrivit unor informatii prezentate duminica, la. continuă pe Antena3

Mentorul pentru antreprenori sau care este diferenta dintre un business bun si unul performant

Monica Vijeu este unul dintre specialistii care te-ar putea ajuta, daca esti antreprenor si te straduiesti sa isi duci afacerea pe culmile succesului. Cu o vasta experienta in mentorat, coaching, management si leadership strategic, aceasta ii invata.

Puiu Popoviciu este de negasit: Iubita acestuia a dat un indiciu despre locul in care s-ar afla omul de afaceri(FOTO)

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost dat in urmarire nationala, politistii urmand sa ceara instantei de judecata emiterea unui mandat de arestare internationala pe numele lui. Asta dupa ce.

SURSE Puiu Popoviciu si cartelul anti-DNA. Cine este omul de afaceri care finanteaza activitati de lobby extern impotriva luptei anticoruptie

Puiu Popoviciu, condamnat miercuri definitiv la 7 ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, este unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din asa numitul cartel anti-DNA, implicat in actiuni de lobby extern impotriva luptei anticoruptie din Romainia. O serie de surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca Popoviciu si alti oameni de afaceri romani cu probleme in justitie incearca sa convinga congresmeni si oameni foarte influenti din establishment-ul american ca sunt victimele unor abuzuri. Presa speculeaza ca Popoviciu ar fi fugit in Statele Unite inainte de condamnare. Antena 3 a difuzat imagini cu casa unde se presupune ca ar sta. Citeste mai multe detalii despre Cartelul anti-DNA: Schimbare majora de tactica in lupta cu Kovesi .

Politia cere mandat european de arestare pentru Puiu Popoviciu. Omul de afaceri ar fi parasit Romania in iunie

Pe numele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, va fi emis joi un mandat european de arestare. Politistii care au mers la el la domiciliu pentru a-l duce la penitenciar nu l-au gasit. Potrivit unor surse, Puiu Popoviciu ar fi parasit tara in luna iunie. Omul de afaceri nu avea interdictie de a parasi tara pana la decizia definitiva data miercuri de magistrati.

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

Care este temperatura potrivita la care trebuie setat aerul conditionat pe timp de canicula

Temperaturile ridicate din aceasta perioada dau batai de cap oricui, iar una dintre cele mai comune solutii ramane aerul conditionat, insa pentru a beneficia in mod corespunzator de aerul rece.

Care este politica Romaniei fata de Rusia. Anuntul facut de Teodor Melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca politica Romaniei cu Rusia este caracterizata prin termenii descurajare si dialog, la fel ca relatia dintre NATO si Rusia. Rela.

Horatiu Pepine: Care este miza pensiilor speciale. Impresia este ca in straturile mai adanci ale statului se petrece ceva important |OPINIE DW

Jurnalistul Horatiu Pepine analizeaza, intr-un comentariu pentru publicatia Deutsche Welle, scandalul pensiilor speciale si care ar putea fi miza ordonantei de urgenta pe care o va discuta vineri Guvernul Tudose.

Utile: Aceasta bautura combate balonarea; De ce sa nu sufli niciodata lumanarile de pe tort; Care este cea mai buna apa de baut pentru sanatate

Apa de ananas estompeaza celulita. Proprietatile antiinflamatoare si de curatare pe care le contine apa de ananas sunt folosite pentru a stimula eliminarea. 6 modalitati simple care alunga durerea de stomac. Apa de orez este exact ceea ce pare - apa ramasa dupa gatirea orezului. Actioneaza demulcent, ceea ce.

Care este temperatura potrivita la care trebuie setat aerul conditionat pe timp de CANICULA

Canicula care s-a napustit in ultima vreme peste intreaga Europa pare sa incomodeze destul de mult si starea tarii noastre. Oamenii cauta diverse metode de scapare de valul puternic de caldura,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )