Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la. continuă pe Antena3

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Inspectorii bulgari au blocat importul a sase tone de lapte de capra provenit din Romania

Inspectorii Agentiei Nationale Fiscale NRA) din Bulgaria au oprit, luni, importarea ilegala a unei cantitati de sase tone de lapte de capra provenit din Romania.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie

Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover Marea Britanie).

O tanara din Romania a disparut in Nepal. Cum o poti ajuta

Adina Monica Popescu, o alpinista din Romania, in varsta de 26 de ani, este data disparuta in Nepal. Nu se mai stie nimic de ea de pe 16 iulie, iar prietenii si familia o cauta cu disperare, scrie ziare. com. Atunci,.

Cum pozau vedetele din Romania in costum de baie in anii 70 comparativ cu cele de azi

In anii 70 altele erau vedetele Romaniei, in mare parte cantarete si actrite pe care publicul le adora. Acestea erau si la acea data fotografiate de presa la mare, in costum de baie, insa pentru articole mult mai cuminti si respectoase, comparativ cu cele de tip papparazzi din ziua de azi.

Un celebru cantaret din Romania a murit. Avea doar 48 de ani

Alexandru Jidveianu, singurul interpret de nationalitate maghiara din Romania care canta exclusiv folclor romanesc, a murit. Barbatul avea 48 de ani. Alexandru Jidveianu, pe numele.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul suspiciunilor de trafic de copii din unele orfelinate

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a declansat o ancheta dupa ce Ministrul Muncii, Dragos Paslaru, a declarat ca exista suspiciuni ca in unele orfelinate din sudul tarii se face trafic de.

O fosta jurnalista din Romania, imaginea anului in SUA. Cum o fi trecut de vama asa ceva si cum sa faci asta la doi pasi de Hollywood?

Corina Dragotescu i-a uimit pe vecinii din Los Angeles, cand a aparut in fata casei cu o coasa pentru a tunde gazonul. Jurnalista a facut apel la Dan, sotul acesteia, pentru a-i cumpara o coasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )