Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri cutremuratoare despre ucigasul Anastasiei Cecati. A batut-o dintr-un motiv absurd

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri cutremuratoare despre ucigasul Anastasiei Cecati. A batut-o dintr-un motiv absurd

Au iesit la iveala detalii noi despre crima din Chisinau. Anastasia Cecati a fost ucisa de sotul ei, chiar de fata cu fetita lor de numai trei saptamani. Dupa ce a lasat-o moarta intr-o balta de sange,. continuă pe Antena3

A fost inmormantat sotul ucigas al Anastasiei Cecati. Detaliul incredibil care s-a vazut in spatele sicriului lui Alexei

Alexei Mitachi, sotul Anastasiei Cecati, tanara actrita ucisa duminica, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum de familie si de sute de apropiati. Oamenii au avut numai cuvinte de lauda la adresa.

Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA

Calin Popescu-Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA. Acesta le-a spus membrilor comisiei de control a SRI ca interceptarile nu au fost folosite de.

Povestea cutremuratoare a Anastasiei Cecati, frumoasa actrita ucisa cu bestialitate de sotul ei

Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, de fata cu fetita ei de doar trei saptamani. Barbatul, un dentist in varsta de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7.

Verisoara actritei ucise de sot rupe tacerea. Este infiorator ce i s-a intamplat Anastasiei Cecati chiar inainte de nunta

Apar detalii noi in cazul crimei care a socat doua tari. Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, la cativa pasli de fetita ei de doar trei saptamani.

Decizie in cazul fetitei Anastasiei Cecati! in grija cui va fi lasata copila actritei ucise de sot

Anastasia Cecati, actrita din Las Fierbinti, a fost ucisa de sotul ei dupa ce au avut o cearta. Tinerei de 31 de ani i-a fost taiat gatul in apartamentul in care locuia si fetita ei de numai trei.

Primele imagini cu sotul Anastasiei Cecati, actrita ucisa chiar de barbatul ei. Pe cine a sunat acesta inainte sa ii taie gatul sotiei

Anastasia Cecati, actrita in varsta de 31 de ani, ce a aparut si in serialul Las Fierbinti, a fost omorata de sotul ei. Barbatul i-a taiat gatul femeii si a lasat-o intr-o balta de sange. Dupa ce a co.

Viorel Lis, dezvaluiri INCENDIARE despre prima noapte de amor cu Oana: Nu am ...

Cu toate ca s-au scurs 19 ani de atunci, insa Viorel Lis isi aminteste despre prima noapte de amor cu Oana de parca ar fi avut loc ieri. Ca orice barbat romantic, fostul edil-sef al Capitalei a dus-o pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )