Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dezvaluiri cutremuratoare facute de tatal fetitei agresate in Iasi. Detaliul nestiut despre cetateanul olandez

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri cutremuratoare facute de tatal fetitei agresate in Iasi. Detaliul nestiut despre cetateanul olandez

Dezvaluiri cutremuratoare facute de tatal fetitei agresate la Iasi in 2016,banuit de acest incident fiind tot cetateanul olandez. Barbatul a fost vazut dand tarcoalein jurul centrului de. continuă pe Antena3

Tatal fetitei din Iasi care ar fi fost abuzata sexual de pedofilul olandez: Avea cercel in ureche, vorbea limba romana

Tatal unei fetite din judetul Iasi care a fost agresata sexual in 2016 spune ca asteapta de atunci ca autoritatile sa faca lumina in acest caz. Dosarul in care victima e fiica sa a fost preluat de Parchetul General iar presa locala din Iasi a facut legatura intre acest caz si cel al olandezului Joop Johannes) Visscher.

Cine este tatal fetitei lui Feli Donose. Concurenta lui Smiley de la Vocea Romaniei a tinut sa se afle chiar de la ea

Feli, artist si compozitor la HaHaHa Production, da un pas inapoi cand vine vorba despre viata personala. in ciuda zvonurilor, tatal fetitei artistei nu are nicio legatura cu muzica. Cine este barbatul? Cine este tatal fetitei lui Feli Donose Feli Donose, apreciata de multi pentru ca isi pune sufletul in versurile pieselor ei, ii tine .

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov. Cei doi au fost surprinsi cu verighete pe deget la botezul fiicelor lor, scriu jurnalistii de la Spynews. Pentru moment,.

Editie speciala Dosar de politician: Jurnalistul Marcel Vink, de la Telegraaf, va prezenta, in direct din Olanda, detalii cutremuratoare despre criminalul fetitei din Dambovita

Editie speciala Dosar de politician, marti seara, de la ora 21. Noi dezvaluiri despre cazul barbatului din Olanda care a rapit, violat si ucis o fetita din Dambovita. Invitatul special al lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )