Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit. continuă pe Antena3

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost violata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Mihaela Luiza Melencu a fost vazuta ultima data in timp ce era luata la ocazie. Parca a inghitit-o pamantul, spunea mama ei

Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu au fost vazute ultima data in timp ce erau luate la ocazie. Luiza Mihaela e de negasit de aproape patru luni. Plecase de acasa pentru a scoate bani de la bancomat,.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata! Locul in care a fost filmata (VIDEO)

O camera de supraveghere a surprins imagini cu Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna doljeana Diosti, care a disparut la 14 aprilie, in drum spre Caracal, luata la ocazie de Gheorghe Dinca. in.

DIICOT a extins actiunea penala fata de criminalul din Caracal. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost.

Sorin Ovidiu Balan, teorie-soc. Unde s-ar afla, de fapt, Luiza Melencu

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a afirmat, luni, la Sinteza zilei, ca criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, ar putea sa minta in ceea ce priveste locul in care a ascuns cadavrul Luizei Melencu, a doua sa.

DIICOT, detalii despre Luiza Melencu, fata disparuta in aprilie si despre care se crede ca s-ar putea numara printre victimele mecanicului auto din Caracal

DIICOT vine cu precizari despre fata disparuta pe 14 aprilie, dupa ce a plecat de acasa, din comuna Diosti, Dolj, spre Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Din acel moment nu se mai stie nimic despre Mi.

Ce s-a intamplat in timpul apelului la 112 facut de Alexandra. Detalii socante din ancheta

Dezvaluiri socante scoate la iveala si raportul MAI. Potrivit acestuia, operatorul de la 112 a fost extrem de refractar la apelul disperat al Alexandrei. Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei.

Gheorghe Dinca a lucrat opt ani la spitalul din Caracal! Dezvaluiri din trecutul criminalului

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal a lucrat timp de 8 ani in spitalul din oras. Barbatul a fost geamgiu. Da, Gheorghe Dinca a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, intre 1984 si 1992. N-a lucra.

Bunicul Luizei, fata disparuta din Caracal: Fetele au fost rapite pentru trafic de organe. Nenorocitul asta a fost caraus. L-au pus in fata ca nu il ajuta mintea

In toata perioada in care Luiza a fost disparuta bunicul ei a primit telefoane de la anonimi. Nu se recomanda,spunea ca la influentele unei bune prietene Luiza nu mai vrea sa vina acasa. Erau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )