Libnet.ro
UNICEF

09:00

DEZVALUIRI din dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Vedetele, PACALITE de traficanti cu droguri indoite cu paracetamol si cofeina (VIDEO)

B1 B1,
DEZVALUIRI din dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Vedetele, PACALITE de traficanti cu droguri indoite cu paracetamol si cofeina (VIDEO)

Dezvaluiri tragicomice in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Vedetele autohtone de televiziune precum Raluca Badulescu sau creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost pacalite de traficantii de droguri cu. continuă pe B1

DEZVALUIRI din dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Vedetele, PACALITE de traficanti cu droguri indoite cu paracetamol si cofeina(VIDEO)

Dezvaluiri tragicomice in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Vedetele autohtone de televiziune precum Raluca Badulescu sau creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost pacalite de traficantii de droguri cu.

inca o vedeta, audiata in dosarul Cocaina pentru VIP-uri

Dezvaluri de ultima ora in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Creatorul de moda Razvan Ciobanu, stilistul Raluca Badulescu si manelistul Elis Armeanca au ajuns in fata procurorilor, iar maine va fi audiat.

Cercul suspectilor se mareste in dosarul cocaina pentru VIP-uri

Noua persoane, printre care si creatorul de moda Razvan Ciobanu, apar pe lista persoanelor banuite ca au cumparat si au consumat droguri. Alte vedete au fost audiate doar ca martor. Reteaua de trafic de.

Decizie luata de magistrati n dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Doi tineri au fost arestati preventiv, iar altul a fost plasat n arest la domiciliu

Doi tineri au fost arestati preventiv si altul a fost plasat in arest la domiciliu, vineri seara, in dosarul drogurilor pentru vedete, decizia, care nu este definitiva, fiind luata de magistratii Tribunalului Prahova, scrie Mediafax.

Oreste Teodorescu, despre implicarea n dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Este o facatura!

Jurnalistul Oreste Teodorescu afirma ca asa-zisa lui implicare in dosarul droguri pentru vedete este o facatura si va actiona in judecata pe oricine furnizeaza informatii false, spunand totusi ca a fost chemat luni la Ploiesti, acolo unde DIICOT a retinut trei persoane pentru trafic de droguri, scrie Mediafax.

Razvan Ciobanu, criza de nervi la audierile in dosarul Droguri pentru VIP-uri! Primele imagini

In dosarul Stupefiante pentru Vipuri au fost audiate nume grele din showbiz si anume Elis Armeanca, Ramona Badulescu si Razvan Ciobanu. Din primele informatii, Elis Armeanca este citat in calitate.

Razvan Ciobanu RUPE TACEREA in dosarul Droguri pentru VIP-uri: Cine consuma cocaina, de unde provenea si care sunt dealerii

Dosarul Droguri pentru Vip-uri se lasa cu acuzatii grave. Razvan Ciobanu, una dintre vedetele prezente la DIICOT Ploiesti, a ales sa clarifice lucrurile in privinta sa. Pentru a nu sta in.

Trei persoane, retinute de DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri

Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul cocainei pentru VIP-uri. Mai multe vedete din showbizz au fost audiate de procurorii anti-mafia intr-un dosar legat de trafic si consum de.

TREI RETINERI in dosarul Droguri pentru Vip-uri: Audierile vedetelor continua

Continua audierile in dosarul Droguri pentru Vip-uri. Nume mari din show biz-ul romanesc, vedete din muzica, televiziune si moda sunt asteptate si vineri la sediul DIICOT din Ploiesti pentru audieri. Printre.

Persoanele retinute n dosarul drogurilor pentru vedete le vindeau cocaina si cannabis - surse

Cele trei persoane retinute in dosarul de trafic de droguri in care mai multe vedete au fost audiate la sediul DIICOT Ploiesti sunt acuzate ca furnizau cocaina si cannabis unor persoane publice din Bucuresti si judetele limitrofe, la preturi cuprinse intre 50 de lei si 100 de euro, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3297 seconds )