Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dezvaluiri din interiorul PSD. Ce au intrebat-o liderii partidului pe Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din interiorul PSD. Ce au intrebat-o liderii partidului pe Viorica Dancila

Lia Olguta Vasilescu a povestit cum a decurs discutia dintre liderii PSD si Viorica Dancila, propunerea pentru functia de premier. Potrivit Olgutei Vasilescu, in sedinta CExN, Viorica Dancila a spus. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, dezvaluiri din interiorul CEX-ului. Cine a mai refuzat functia de premier

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Niculae Badalau, a declarat ca ministrul Apararii, Mihai Fifor, a refuzat propunerea facuta in Comitetul Executiv National CExN) al pa.

Codrin Stefanescu, dezvaluiri din sedinta PSD. Ce planuri are partidul pentru noul Cabinet

Se fac calcule pentru formarea noului Guvern, iar tensiunile sunt mari in cadrul PSD. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca pe langa numirea unui nou premier,.

Melescanu (ALDE), intrebat daca Tudose ar trebui sa isi dea demisia: Nu cred ca e problema noastra. Trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD

Ministrul de Externe Theodor Melescanu a spus luni la Antena 3 ca si ALDE va avea o intalnire la nivel de conducere, iar intrebat daca in opinia sa premierul Mihai Tudose ar trebui sa isi dea demisia, acesta a zis: nu cred ca e problema noastra, trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD. De asmenea, acesta le-a transmis colegilor din PSD sa judece cu intelepciune.

Tutuianu: Orice om normal ia in calcul ca Iohannis poate respinge o noua nominalizare de premier din partea PSD

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat, la finalul sedintei CEx a PSD, ca viata va spune cine a gresit - el, care a spus ca ar fi sinucidere politica o noua schimbare a guvernului sau PSD, care a votat retragerea sprijinului premierului Tudose. El a subliniat ca exista posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga o noua nominalizare de premier din partea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )