Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce dezvaluiri a facut Elena Udrea in emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D. VIDEO

ADPM ADPM,
Ce dezvaluiri a facut Elena Udrea in emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D. VIDEO

Care a fost cel mai greu moment din detentie? Cui i-a fost adresat semnul atat de controversat facut in Parlament? A avut o relatie mai mult decat profesionala cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu? La toate acestea si la multe alte intrebari a raspuns Elena Udrea aseara, in emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D. continuă pe ADPM

Kanal D a dat lovitura cu emisiunea lui Denise Rifai. Ce s-a intamplat aseara cand a fost invitata Elena Udrea

Emisiunea 40 de intrebari de pe Kanal D a inregistrat un succes urias in randul telespectatorilor. Show-ul moderat de Denise Rifai in care a fost invitata Elena Udrea a dat lovitura. Prima editie a emisiunii lui Denise Rifai a fost una de succes Emisiunea 40 de intrebari a inceput la ora 23:00 pe Kanal D, .

Elena Udrea, explicatii despre gestul degetului dus la nas in Parlament. Cui a facut politicianul controversatul semn

Prezenta in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, Elena Udrea a oferit o explicatie pentru gestul pe care l-a facut in 2015, cand i se decidea soarta in Parlament.

Denise Rifai, primele declaratii despre nunta si sarcina. Ce sex isi doreste sa aiba copilul ei

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de intrebari de la Kanal D, a facut primele declaratii despre nunta si copii. Cea mai dura femeie de pe micul ecran e o romantica insurabila si admite ca ii plac barbatii care aduc flori. Denise Rifai, interviu despre viitor. Ce crede despre nunta si sarcina Despre activitatea ei profesionata .

Elena Udrea da totul pe fata! A avut sau nu o relatie cu Traian Basescu?

Intrebata daca intre ea si fostul presedinte, Traian Basescu, a existat mai mult decat o relatie profesionala, Elena Udrea a tinut sa clarifice de unde au aparut toate aceste suspiciuni.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )