Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dezvaluiri INCENDIARE despre AVEREA omului pe care IOHANNIS il vrea sef SIE: Cat este de bogat Gabriel Vlase

B1 B1,
Dezvaluiri INCENDIARE despre AVEREA omului pe care IOHANNIS il vrea sef SIE: Cat este de bogat Gabriel Vlase

Klaus Iohannis a propus, joi, numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE) a lui Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Potrivit ultimei declaratii de avere a lui. continuă pe B1

ION CRISTOIU arunca BOMBA! Dezvaluiri incendiare despre GRESEALA fatala a PSD: De ce a fost marele miting UN ESEC total...

Mitingul PSD din Piata Victoriei poate fi considerat un semiesecpentru ca liderii partidului au ales ca tema de protest o notiune abstracta, este de parere jurnalistul Ion Cristoiu. Denuntare.

Iordache, despre dezbaterea pe care o vrea presedintele dupa decizia CCR: Este un atac la statul de drept

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, marti, ca dezbaterea propusa de catre presedintele Klaus Iohannis dupa decizia Curtii.

DEZVALUIRI INCENDIARE: Un judecator CCR acuza presiuni dinspre Cotroceni! PSD se DEZLANTUIE

Judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, a marturisit ca a fost chemat joi de consiliera presedintelui Klaus Iohannis, Simina Tanasescu, pentru a i se aduce la cunostinta ca se intentioneaza emiterea unui decret de.

Dragnea a gasit dovada ca Iohannis vrea sa destabilizeze CCR. n America, presedintele era bagat n ancheta imediat

Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incearca sa destabilizeze Curtea Constitutionala, dupa decizia privind revocarea sefei DNA, seful PSD sustinand ca o dovada in acest sens este intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu. Adica CCR, care este printre putinele institutii pe care inca nu le au in buzunar si care a inceput sa ii deranjeze, trebuie sa fie si aia destabilizata pentru ca nu mai executa comenzi, a spus Dragnea.

Scenariu-soc. Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere o ipoteza-soc. Presedintele Klaus Iohannis ar urmari sa declanseze alegeri anticipate, cu un an inainte de termen, prin invalidarea.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea primeste o lovitura devastatoare! PROTEST masiv in CAPITALA, chiar in ziua in care IOHANNIS ar putea fi SUSPENDAT

Se anunta un protest masiv in Capitala pentru sustinerea lui Klauss Iohannis, chiar in ziuaz in care presedintele ar putea fi suspendat. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca are informatii ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )