Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri incredibile despre declaratia 600: ANAF nu are aplicatie de prelucrare a datelor, iar contribuabilii urmau sa fie amendati cu pana la 1000 de lei pentru nedepunere in termen

B1 B1,
Dezvaluiri incredibile despre declaratia 600: ANAF nu are aplicatie de prelucrare a datelor, iar contribuabilii urmau sa fie amendati cu pana la 1000 de lei pentru nedepunere in termen

Declaratia 600 este numele celebrului document care a starnit haos fiscal si panica in randul lumii, fiind in cele din urma prelungit termenul de depunere cel putin pana la. continuă pe B1

Ministrul de Finante da explicatii despre Declaratia 600

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a explicat, in Comisia Economica din Senat, ca aceasta Declaratie .

Declaratia 600, faza absurdului: intai amanata ca sa fie anulata

Declaratia 600 a fost una dintre vestile proaste ale inceputului de an pentru cei platiti pe drepturi de autor. Unii au depus, altii au asteptat, iar cei din urma se pare ca au avut de castigat mai mult. Declaratia 600 trebuia depusa pana pe 31 ianuarie. Mai mult, ANAF a reusit, cu greu, sa creeze [].

Ministrul Finantelor ofera informatii despre Formularul 600, dar nu e convins ca se va mai depune!

Declaratia 600 nu pune capac doar contribuabililor, care se intreaba daca trebuie sa o depuna sau nu, ci chiar ministrului Finantelor Publice! Acesta a incercat sa raspunda, in cadrul audierilor din Comisia Economica a Senatului, intrebarilor venite pe.

Florin Citu: Declaratia 600 este razbunarea lui Dragnea pe protestatari

Declaratia 600 este razbunarea lui Liviu Dragnea pe protestatari, a spus la RFI vicepresedintele PN.

Declaratia 600 ar putea fi modificata

Declaratia 600 pentru plata asigurarilor sociale din anul 2018 datorate de persoane fizice ar putea fi modificata, fiind luata in discutie si eliminarea acesteia, anunta Digi24.

Surse Digi24: Declaratia 600 ar putea fi modificata

Declaratia 600 ar putea suferi modificari, pentru a fi eliminate dificultatile din prezent, potrivit unor informatii citate de Digi24 .

S-a aflat! Desi Fiscul estima peste 200.000 de contribuabili vizati, numarul celor care au depus Declaratia 600 este de...

Informatii noi despre celebra Declaratie 600, care i-a bulversat pe cei cu venituri din activitati independente. Potrivit Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), aproximativ 208. 000 de contribuabili.

Declaratia 600: Liviu Dragnea anunta amanarea pana la 1 martie a termenului de depunere si spune ca i-a cerut ministrului Finantelor sa elimine declaratia

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca i-a cerut ministrului Finantelor ca in prima sedinta de guvern sa amane pana la 1 martie termenul de depunere a contestatei Declaratii 600 si a anuntat ca in perioada urmatoare se va merge pana la eliminarea declaratiei 600.

Dorina Chiriac: Nu am depus declaratia 600. Am facut un film in 2017, dar, cel mai probabil, nu o sa fac in 2018, si atunci voi plati ceva extra (VIDEO)

Depunerea declaratiei 600 se amana. Ministerul Finantelor a facut public proiectul de ordonanta de urgenta pentru amanarea termenului de depunere a formularului 600 pana la 1 martie 2018.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport. Discutii la Liviu Dragnea in birou

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa, care participa in aceasta dimineata la o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )