Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dezvaluiri incredibile despre planeta Marte! Cercetatori: Tocmai iese dintr-o era glaciara!

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incredibile despre planeta Marte! Cercetatori: Tocmai iese dintr-o era glaciara!

Marte este o planeta care trece periodic prin schimbari climatice si care se afla pe cale sa iasa dintr-o lunga era glaciara care a atins apogeul in urma cu 370. 000 de ani, conform unui studiu publicat i. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar.

Planeta Marte iese din era glaciara: Ce spun oamenii de stiinta

Planeta Marte trece prin schimbari climatice ciclice. Potrivit unui studiu publicat de revista Science, Planeta Rosie e pe cale sa iasa din era glaciara, care si-a atins apogeul in urma cu 370. 000 de.

Marte este o planeta cu schimbari climatice ciclice, care tocmai iese dintr-o era glaciara

Marte este o planeta care trece periodic prin schimbari climatice si care se afla pe cale sa iasa dintr-o lunga era glaciara care a atins apogeul in urma cu 370. 000 de ani, conform unui studiu publicat joi in ultimul numar al revistei Science, informeaza publicatia Los Angeles Times, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )