Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dezvaluiri uluitoare despre demiterea directorului FBI. Ce a cerut James Comey, cu cateva zile inainte sa fie dat afara

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri uluitoare despre demiterea directorului FBI. Ce a cerut James Comey, cu cateva zile inainte sa fie dat afara

Directorul FBI James Comey ceruse Departamentului Justitiei, cu doar cateva zile inainte de a fi demis de presedintele SUA Donald Trump, o suplimentare semnificativa a resurselor pentru investigatia care. continuă pe Antena3

Putin da asigurari ca Rusia nu a avut nimic de-a face cu demiterea directorului FBI James Comey

Presedintele rus Vladimir Putin a insistat miercuri ca Rusia nu a avut nimic de-a face cu demiterea directorului FBI James Comey si a dat asigurari ca decizia surprinzatoare a omologului sau american Donald Trump nu va afecta in niciun relatiile SUA-Rusia, relateaza The Independent.

Trump, despre concedierea directorului FBI: Cand lucrurile se vor linisti, imi vor multumi

Donald Trump a promis miercuri ca va numi pe cineva care va face o treaba mult mai buna dupa demiterea lui James Comey din functia de director al FBI. Acesta isi apara astfel decizia prin.

Procurorul general adjunct al SUA, Rod Rosenstein, sustine ca demiterea directorului FBI pune in pericol credibilitatea Biroului

Procurorul general al SUA, Rod J. Rosenstein, sustine ca reputatia si credibilitatea FBI au fost afectate de actiunile directorului James Comey, in conditiile in care presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis marti, noteazamWashington Post, potrivit Me4diafax.

Donald Trump, aproape de destituire? Zvonurile despre plecarea magnatului de la Casa Alba au luat amploare dupa demiterea sefului FBI

Inlaturarea-surpriza din functie a sefului FBI, James Comey, nu a declansat miercuri doar o unda de soc la Washington, ci a facut si sa ia amploare discutiile privind o posibila destituire a.

Curs mixt pe pietele europene, dupa demiterea sefului FBI

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa ce presedintele american Donald Trump a decis, in mod surprinzator, sa il demita pe directorul FBI, James Comey.

Vintu, dezvaluiri uluitoare in instanta: Olteanu mi-a cerut un million pentru el si un milion pentru Tariceanu, cand i-am propus sa finantez campania electorala a PNL

Sorin Ovidiu Vintu a aratat, cand a fost audiat ca martor de catre procurori, ca i-a spus lui Bogdan Olteanu ca este dispus sa finanteze campania electorala a acestuia si a PNL, iar atunci fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )