Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dezvaluirile care arunca in aer cursa electorala din Statele Unite ale Americii

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile care arunca in aer cursa electorala din Statele Unite ale Americii

Dezvaluiri bomba peste Ocean, care risca sa arunce in aer sansele electorale ale presedintelui in functie. continuă pe Antena3

Corectii in pietele din Statele Unite, in debut de toamna

Adrian Codirlasu: Rezerva Federala a bagat foarte multi bani in piete, astfel incat acestea s-au decuplat cumva de economia reala * Dragos Cabat: Acest candidat impredictibil si ciudat care este Trump face ca volatilitatea sa fie mult mai mare * XTB Romania: Atat Trump cat si Biden au nevoie de rate de dobanda foarte scazute pentru a finanta datoria in crestere; republicanii si democratii vor exercita presiuni asupra Fed pentru a ramane agresivi Trendul ascendent al indicilor pietelor din Statele Unite a fost punctat de scaderi, in a doua parte a saptamanii trecute si in debutul acestei saptamani de tranzactionare, declin imprimat indeosebi de companiile de tehnologie care, de altfel, sunt cele ce au condus trendul ascendent al pietelor din SUA, incepand cu primavara acestui an.

Imagini dramatice din Statele Unite. 200 de oameni salvati din infern

California se lupta din nou cu incediile de padure, care iau proportii dramatice. Peste 200 de oameni au fost evacuati cu elicopterele dintr-o tabara de camping, incercuita de flacari iar pericolul ameninta alte cateva mii de persoane.

10 alimente nocive pe care le avem in bucatarie. Din pacate, le consumam zilnic

Aditivii alimentari si conservantii se regasesc in aproape toate alimentele cumparate si de aceea este necesara citirea etichetelor produselor, pentru a le evita pe cele nocive. Este foarte important sa eliminati din dieta alimentele toxice. Iata care sunt acestea. 10 alimente nocive pe care le avem in bucatarie Margarina Margarina se face din uleiuri vegetale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )