Libnet.ro
UNICEF

01:05

DGA: 17 perchezitii in Gorj, intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere.

România Liberă România Liberă,
DGA: 17 perchezitii in Gorj, intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere.

Politia din cadrul Directiei Generale Anticoruptie D. ) va efectua, luni, 17 perchezitii pe raza judetului Gorj, pentru fapte de coruptie, respectiv eliberarea unor documente medicale si alte inscrisuri necesare pentru obtinerea permisului de conducere, precum si pentru promovarea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere. Potrvit unui comunicat al DGA, vor fi puse in executare 16 mandate de aducere, iar fata de doiagenti de politie si un informatician, toti din cadrul . continuă pe România Liberă

DGA: 17 perchezitii in Dolj, intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere.

Politia din cadrul Directiei Generale Anticoruptie D. ) va efectua, luni, 17 perchezitii pe raza judetului Dolj, pentru fapte de coruptie, respectiv eliberarea unor documente medicale si alte inscrisuri necesare pentru obtinerea permisului de conducere, precum si pentru promovarea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere. Potrvit unui comunicat al DGA, vor fi puse in executare 16 mandate de aducere, iar fata de doiagenti de politie si un informatician, toti din cadrul .

Dan Diaconesacu, audiat intr-un dosar de santaj.

Omul de afaceri Dan Diaconescu este chemat din nou, luni, la DNA, pentru a da explicatii in legatura cu posibile fapte de santaj intr-un dosar inceput in urma cu aproape doi ani. Procurorii ancheteaza posibile fapte de santaj asupra fostului primar al localitatii Zarani, Ion Mot si au omului de afaceri, Petre Tirdea. In luna iulie 2013, Ion Mot, primarul Zarandului-Arad, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru mita si spalare de bani. Citeste si: Ion Mot, primarul care .

17 perchezitii in Gorj: doi politisti, patru instructori auto si patru medici, pusi sub acuzare. Politistul Stroe, retinut

17 perchezitii sunt efectuate astazi in Gorj de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curtea de Casatie si Justitie si ofiterii lucratorii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1912 seconds )