Libnet.ro
UNICEF

20:00

DGASPC Galati: Adolescenta gasita plina de sange ar fi avut relatii sexuale consimtite

România Liberă România Liberă,
DGASPC Galati: Adolescenta gasita plina de sange ar fi avut relatii sexuale consimtite

Directorul adjunct al DGASPC Galati, Ciprian Groza, spune ca fata de 14 ani gasita plina de sange pe. continuă pe România Liberă

Fata gasita plina de sange pe o strada din Galati a fost audiata. Ce declaratie stupefianta a facut copila de 14 ani

Fata a fost tratata de medicii de la Spitalul de Copii din Galati, care au transferat-o apoi la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati. A fost tratata si este in afara oricarui pericol. Ea a intretinut relatii sexuale cu un baiat de 15 ani.

Psiholog, in cazul fetei gasite plina de sange pe strada: Politistii au ajuns spectatori ai dezastrelor. Ar trebui sa li se predea la scoala bunul-simt

Psihologul Mihaela Sahlean a facut o analiza a cazului de Galati, acolo unde doi politisti au asistat nepasatori la un episod halucinant: o fetita de 14 ani era plina de sange pe strada si parea victima unei agresiuni sexuale.

Cazul fetei de 14 ani filmata plina de sange pe strada. Protectia Copilului: Avea bilet de voie si a intretinut relatii sexuale consimtite cu iubitul ei

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilul DGASPC) Galati au infirmat informati ca fata de 14 ani ar fi fugit dintr-un centru de plasament si ar fi fost violata. Acestia spun ca fata avea bilet de voie si ca ar fi intretinut relatii sexuale consimtite cu iubitul ei.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce DGASPC Galati a afirmat ca minora nu a fost violata: Este tara patrunsa de ticalosie, prostie si incompetenta chiar in toate structurile?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat, dupa ce Protectia Copilului Galati a afirmat ca fata de 14 ani, care a fost gasita sangerand abundent pe un bulevard galatean, n-a fost violata, ci de o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )