Libnet.ro
UNICEF

01:06

Diaconescu: Romania are nevoie de alt gen de presedinte. A trecut timpul presedintelui-jucator

România Liberă România Liberă,
Diaconescu: Romania are nevoie de alt gen de presedinte. A trecut timpul presedintelui-jucator

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu, sustine ca Romania are nevoie de un alt gen de presedinte, ca a trecut vremea presedintelui-jucator si ca viitorul sef al statului trebuie sa aiba experienta in zone care au legatura cu mandatul de presedinte. continuă pe România Liberă

Cristian Diaconescu: Romania are nevoie de alt gen de presedinte. A trecut timpul presedintelui-jucator

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu, sustine ca Romania are nevoie de un alt gen de presedinte, ca a trecut vremea presedintelui-jucator si ca viitorul sef al statului trebuie sa aiba experienta in zone care au legatura cu mandatul de presedinte.

Liviu Dragnea: Romania are toate sansele sa devina un furnizor important de energie in plan regional

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a avut vineri o intalnire cu presedintele China General Nuclear Power Holding Corporation CGNPC), in cadrul careia a precizat ca tara noastra are toate sansele ca, in anii urmatori, sa devina un furnizor important de energie in plan regional.

Pfizer Romania are un nou country manager

Reprezentanta din Romania a producatorului farmaceutic american Pfizer are un nou country manager, in persoana lui Nolan Townsend, care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, numit marketing head Europe Vaccines in cadrul aceleiasi companii, .

Pfizer Romania are un nou CEO

Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

JTI Romania are un nou sediu, de 5.000 de metri patrati

Japan Tobacco International JTI) Romania a inaugurat, ieri, noul sau sediu central, situat pe bulevardul Dimitrie Pompei din Bucuresti, langa fabrica de tigarete.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )