Libnet.ro
UNICEF

22:45

Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Diana Sosoaca revine in atentia romanilor cu alta postare controversata. Aceasta a fost data afara din formatiunea in care activa, dar cu toate astea nimeni si nimic nu-i scapa, desi este dezamagita de atitudinea unora din fostii colegi. Diana Sosoaca, postare incredibila pe retelele de socializare. Cum a fost pacalita de mesajul lui Donald Trump? . continuă pe Playtech

Reactia lui Marian Godina la postarea Dianei Sosoaca cu un mesaj fals de sustinere de la Donald Trump

Marian Godina a reactionat la postarea senatoarei Diana Sosoaca. Celebrul politist a ironizat postarea in care senatoarea a postat un mesaj fals de sustinere de la fostul presedinte american, Donald Trump cu o postare asemanatoare.

Diana Sosoaca, sustinuta de Donald Trump. Mesajul care a devenit viral pe retelele sociale

Diana Sosoaca a devenit din nou virala pe internet. Senatoarea a distribuit pe internet un tweet al fostului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, in care acesta isi anunta sprijinul pentru parlamentarul.

Diana Sosoaca, tinta ironiilor dupa ce a crezut ca Donald Trump ii regreta excluderea din AUR. Thank you, Mr. President!

Dupa ce zilele trecute a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor, senatoarea Diana Sosoaca a postat pe o retea sociala un presupus mesaj venit din partea fostului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Sosoaca, ironizata pe Facebook dupa ce a postat o fotogafie in care Donald Trump i-ar fi oferit sustinerea dupa excluderea din AUR

Exclusa din AUR, senatoarea Diana Sosoaca a publicat pe Facebook o presupusa postare de pe Twitter a fostului presedinte SUA Donald Trump, in care acesta ar fi scris despre excluderea ei ca este o greseala uriasa. Trump are insa contul de Twitter blocat in urma violentelor de la Capitoliu, iar reactiile internautilor romani nu au intarziat sa apara.

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Diana Sosoaca nu se lasa. Ce vrea sa faca dupa ce a fost data afara din AUR

Controversa continua! Ce vrea sa faca acum Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR in urma unor evenimente? Care sunt actiunile neintelese ale avocateide unii dintre romani? Ce se intampla acum cu statutul sau in viata controversata pe care a ales-o? Ce face acum Diana Sosoaca? Senatoarea Diana Sosoaca a marcat in .

Ce mai freamat, ce mai zbucium...liderii AUR se contrazic.Claudiu Tarziu: AUR nu e Diana Sosoaca! George Simion:Am sustinut-o si o sustin!

Claudiu Tarziu, copresedinte AUR, sustine ca partidul sau nu este reprezentat de Diana Sosoaca si ca nu intelege valul de nemultumire aparut dupa excluderea senatoarei din partid. George Simion, celalalt lider al Aliantei, spune insa ca se incearca o ruptura a partidului si ca o sustine pe Diana Sosoaca in continuare, in ciuda declaratiilor lui Claudiu Tarziu.

Diana Sosoaca rupe tacerea despre comportamentul abuziv al liderului AUR: A folosit un limbaj de maidan si a ridicat palma la mine

In cursul serii de miercuri, conducerea AUR a anuntat oficial excluderea senatoarei Diana Sosoaca din partid, mentionand faptul ca aceasta a adus prejdicii imaginii si intereselor partidului prin atitudinea necorespunzatoare pe care a adoptat-o. Ca replica, Diana Sosoaca a facut publice cateva dintre conflictele avute cu membrii partidului pe care l-a reprezentat. Diana Sosoaca, data .

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

Diana Sosoaca, protagonista unui nou scandal in Bucuresti: Va sta bine in case si urlati pe Facebook ca vi se incalca drepturi si libertati

Protest urias in aceasta dimineata in fata Ministerului Justitiei. Diana Sosoaca, alaturi de alti romani, se revolta vizavi de decizia autoritatilor de a desfiinta Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Evenimentul are loc la scurt timp dupa ce senatoarea a fost data afara din partidul AUR. Diana Sosoaca face apel la romani Prezenta in fata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )