Libnet.ro
UNICEF

22:45

Diana Sosoaca, prima zi in care este obligata sa poarte masca de protectie in Parlament. Ce mesaj a transmis

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca, prima zi in care este obligata sa poarte masca de protectie in Parlament. Ce mesaj a transmis

Diana Sosoaca a primit o veste extrem de proasta, dupa ce Senatul a solicitat verificarea adeverintei medicale care o scuteste de purtarea mastii de protectie. in urma raspunsului venit din partea DSP, senatoarea AUR este obligata sa poarte masca, pana in momentul in care adeverinta va fi eliberata de medicul de medicina muncii din Senat. continuă pe Playtech

O companie aeriana din Rusia pune scaune separate in avioane pentru pasagerii care refuza sa poarte masca

Compania aeriana rusa Aeroflot a anuntat ca va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuza sa poarte masti, scrie CNN.

DOCUMENTE Senatul cere Ministerului Sanatatii sa verifice adeverinta de sanatate care ar scuti-o pe Diana Sosoaca de purtarea mastii

Comisia de validare a Senatului a solicitat, luni, Ministerului Sanatatii si Directiei de Sanatate Publica sa faca verificari privind modul in care senatoarea AUR Diana Sosoaca a obtinut o adeverinta medicala in care i se recomanda sa nu poarte masca de protectie. Demersul comisiei de validare vine dupa ce mai multi senatori au reclamat ca avocata nu poarta masca in plenul camerei superioare. Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari.

Diana Sosoaca trebuie sa poarte masca. Ce spune DSP despre adeverinta de la medicul de familie pe care senatoarea AUR a prezentat-o

Diana Sosoaca, proaspat senatoare din partea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), va trebui sa poarte masca de protectie in incinta Parlamentului. Daca vrea sa nu mai foloseasca masca, trebuie sa.

Digi24: Diana Sosoaca si-a pus masca. Cum a convins-o o adeverinta neconforma sa se conformeze

Diana Sosoaca a venit cu masca marti, la Senat. Dupa ce autoritatile sanitare au anuntat ca adeverinta cu care invoca scutirea de masca este neconforma, senatoarea a acceptat sa o poarte.

Premierul Ciuca cere verificarea adeverintei invocate de Diana Sosoaca pentru a nu purta masca. Senatul a inceput o ancheta

Senatul a facut luni o cerere catre DSP Bucuresti pentru a verifica daca senatoarea AUR Diana Sosoaca este exceptata din a purta masca, dupa ce aceasta din urma si-a facut aparitia la prima sedinta a Senatului fara masca de protectie. O cerere similara a facut si premierul interimar Nicolae Ciuca, care a cerut institutiilor statului sa verifice daca adeverinta senatoarei AUR este valida.

Diana Sosoaca (AUR), fara masca de protectie in camera de plen a Senatului: Am venit in groapa cu hiene!

Senatorul AUR, Diana Sosoaca, a participat la prima sedinta a forului legislativ fara masca de protectie. Ea spune ca Parlamentul nu este groapa cu lei, ci groapa cu hiene si ca a primit la inceput de mandat un laptop, un set cu pix si stilou foarte elegant, regulamentele si Constitutia Romaniei.

UPDATE Diana Sosoaca, fara masca in prima sedinta a Senatului: Am venit in groapa cu hiene Ciuca: Institutiile aibilitate sa faca verificari

Diana Sosoaca a tinut luni sa transmita live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima sedinta de validare a mandatului si de depunere a juramantului. Ea a aparut, ca de fiecare data, fara masca de protectie. Daca cineva a spus ca am venit in groapa cu lei s-a inselat, am venit in groapa cu hiene, a spus Sosoaca. Premierul interimar Nicolae Ciuca a reactionat spunand ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte legea, iar institutiile abilitate ar trebui sa faca verificari.

Presedinte Comisia de validare din Senat: Adeverinta medicala prezentata de Diana Sosoaca pentru a nu purta masca nu are valoare juridica

Adeverinta medicala pe care senatoarea AUR Diana Sosoaca a folosit-o in Senat pentru a nu purta masca de protectie nu produce efecte juridice, iar medicul de medicina muncii din Senat e singurul competent sa spuna daca diagnosticul se inscrie intre cele pentru care nu este indicata purtarea mastii de protectie, spune senatorul PNL Iulia Scantei, presedinte al Comisiei de validare a mandatelor.

Diana Sosoaca (AUR) va conduce Comisia pentru abuzuri din Senat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, protagonista unui scandal in Senat inca din prima sa zi de mandat pentru ca nu a purtat masca de protectie, va fi presedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii.

Diana Sosoaca, senatoare AUR, fara masca in Parlament, la indeplinirea formalitatilor necesare preluarii mandatului

Printre senatorii care au mers duminica, 20 decembrie, in Parlament pentru realizarea formalitatilor. inainte de preluarea mandatului, a fost si Diana Sosoaca, senatoare AUR, care s-a prezentat fara masca de protectie intr-un spatiu inchis, unde se aflau mai multe persoane. Conform declaratiilor sale, Sosoaca are ca prioritati legislative anularea amenzilor date in starea de alerta si in cea de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )