Libnet.ro
UNICEF

22:00

Diana Sosoaca vrea sa-si cumpere arma. Cum si-a dat seama senatoarea AUR ca are viata in pericol

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca vrea sa-si cumpere arma. Cum si-a dat seama senatoarea AUR ca are viata in pericol

Diana Sosoaca vrea sa obtina permis port-arma pentru a se apara, deoarece cred ca viata ii este pusa in pericol. Senatoarea AUR sustine ca in urma cu un an era urmarita pas cu pas de persoane necunoscute care o asteptau la locuinta sa si apoi mergeau cu ea peste tot. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca cere permis de port-arma. Motivul invocat de senatorul AUR

Senatorul AUR Diana Sosoaca a anuntat intr-o interventie la Romania TV ca va solicita permis de port-arma. in tara asta, cand esti patriot, deja esti in pericol, a explicat aceasta.

Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o dupa moartea acestuia. Apropiatii actorului au decis ca trupul neinsufletit sa fie incinerat. Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici Dupa ce familia regretatului actor a anuntat ca trupul neinsufletit al acestuia va .

Diana Sosoaca se teme pentru viata ei. Decizia socanta pe care a luat-o

Diana Sosoaca socheaza din nou majoritatea romanilor cu o cerere la care nimeni nu s-ar fi gandit. Ce doreste senatorul formatiunii AUR? Decizia surprinzatoare are legatura cu propria viata pentru care se teme. Diana Sosoaca, cerere socanta. Senatorul AUR se teme pentru viata ei Senatorul AUR a anuntat in cadrul unei interventii la Romania TV .

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

Diana Sosoaca, la Sinteza Zilei: Nu ma voi vaccina, sunt un om sanatos. Acest vaccin este un experiment. Atac si la Raed Arafat

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a vorbit la Antena 3 despre vaccinul anti-COVID, spunand ca nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, pentru ca serul aflat acum pe piata este pus sub experiment pana in 2023 si companiile producatoare nu isi asuma responsabilitatea in cazul aparitiei efectelor adverse.

Ce se va intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca nu e de acord: Sa nu mai poata fi gasita nicio dovada

Dupa moartea socanta a lui Bogdan Stanoevici, s-a aflat ce se va intampla cu trupul actorului. Diana Sosoaca, celebra avocata din Iasi care a refuzat sa poarte masca de protectie, nu e de acord cu decizia luata de familie. Ce se intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici Fostul ministru delegat pentru romanii de pretutindeni si .

Senatoarea Diana Sosoaca, scandal in fata blocului lui Bogdan Stanoevici: A chemat un preot aflat sub autoritatea Bisericii Rusiei si care promoveaza asa-numita ortodoxie cuantica sa faca o slujba in memoria actorului (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca se afla in centrul unui nou scandal, de aceasta data legat de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Fostul caandidat la alegerile prezidentiale a murit ep 12 ianuarie, la 62 de ani, fi.

Diana Sosoaca, plangere penala in cazul mortii lui Stanoevici: imi pare rau pentru familie, dar sa se faca ancheta

Diana Sosoaca ameninta cu plangere penala medicii care au declarat COVID-19 drept cauza mortii actorului Bogdan Stanoevici.

Cand se va vaccina senatoarea AUR Diana Sosoaca

Se pare ca pana acum campania de vaccinare nu a trezit interesul parlamentarilor. Practic, ei sunt reprezentantii romanilor si ar fi putut sa adreseze cele mai importante intrebari premierului si ministrilor. Pana acum senatoarea AUR Diana Sooaca a facut o interpelare in Parlament pe acest subiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )