Libnet.ro
UNICEF

22:31

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE se voteaza. Programul de vot

B1 B1,
DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE se voteaza. Programul de vot

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si. continuă pe B1

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE se voteaza in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Dezbatere Klaus Iohannis LIVE marti, ora 19.00

Turul doi la alegeri prezidentiale 2019 va avea loc duminica, 24 noiembrie. Marti, 19 noiembrie, de la ora 19. 00, Scoala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Confruntarea Iohannis-Dancila ar putea avea loc

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri, de la ora 00. 00, si se va incheiasambata, 23 noiembrie, la ora 7. Klaus.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe cine favorizeaza astrele in turul II? Astrologul Minerva: Va fi o batalie pe muchie de cutit

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri, de la ora 00. 00, si se va incheiasambata, 23 noiembrie, la ora 7. Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE a finalizat expedierea materialelor pentru votul in strainatate la turul al doilea

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat luni expedierea catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei a materialelor necesare votarii in strainatate la cel.

Un profesor din Marea Britanie ia atitudine in problematica tigarilor electronice. Ce spune despre vapat

De cand au aparut tigarile electronice pe piata si au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul oamenilor, s-a pus de nenumarate ori problema despre cat de nocive ar fi acestea in comparatie cu cele clasice. Ei bine, Linda Bauld, profesor la Institutul Usher din Marea Britanie, a luat atitudine in .

Lider al Bisericii anglicane: Iisus nu ar primi viza pentru Marea Britanie daca ne-am lua dupa sistemul de imigrare sustinut de Johnson

Arhiepiscopul Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane, a declarat ca Iisus nu ar putea primi viza pentru Marea Britanie daca ne-am lua dupa sistemul de imigrare bazat pe punctaj, promovat de premierul.

UE vrea sa extinda drepturile de clearing pentru Marea Britanie

Uniunea Europeana intentioneaza sa extinda accesul clientilor din blocul comunitar la casele de clearing cu sediul in Marea Britanie dincolo de martie 2020, pentru a acorda industriei financiare mai mult timp sa se pregateasca de Brexit, a afirmat vineri comisarul european pentru servicii financiare, Valdis Dombrovskis, transmite Reuters, conform Agerpres.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu se razgandeste? Participa la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Cristian Tudor Popescua lasat de inteles ca s-ar putea razgandi si a dezvaluit in ce conditii ar putea participa la.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila a fost facuta de RAS

Mircea Badea a incercat s-o ajute cu sfaturi pe Viorica Dancila inainte de dezbaterea de marti, dar, de fapt, a reusit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )