Libnet.ro
UNICEF

11:30

Diaspora voteaza. Prima sectie a fost deschisa in Noua Zeelanda

Hotnews Hotnews,
 Diaspora voteaza. Prima sectie a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare s-a deschis in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate. continuă pe Hotnews

Primele voturi din diaspora. Romanii din Noua Zeelanda, Japonia sau Afganistan si-au ales presedintele. Cati oameni au votat in Chisinau pana la ora aceasta

Primii romani din diaspora care au votat la alegerile prezidentiale din 2019 au fost cei din Auckland, Noua Zeelanda, unde, in prezent, s-au prezentat la urne 19 romani. in contextul in care votul din strainatate se desfasoara pe parcursul a trei zile, si diaspora din mai multe tari, precum Afganistan, Japonia sau Turcia a inceput puna stampila pentru presedinte.

Vot disapora, alegeri prezidentiale 2019. Romanii din Noua Zeelanda se pregatesc sa mearga la vot

In cateva ore romanii din diaspora vor participa la votul pentru alegerile prezidentiale 2019. Primii care vor pune stampila pe vot vor fi romanii din Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde sectiile de votare de vor deschide de la ora 1. 00 noaptea ora Romaniei). Adevarul va va prezenta live rezultatele si prezenta la vot.

Sectiile de peste hotare au fost oficial deschise: Romanii de pretutindeni au inceput sa voteze pentru Presedintele Romaniei Cei din Noua Zeelanda au fost primii

UPDATE Votul la alegerile pentru desemnarea Presedintelui Romaniei a inceput in strainatate, vineri, 8 noiembrie, la Auckland, in Noua Zeelanda, la ora 01. 00, ora Romaniei ora 12. 00 ora locala), la.

Alegeri prezidentiale 2019 - Votul in strainatate incepe in aceasta noapte, in Noua Zeelanda si Australia

Votul in strainatate pentru alegerile prezidentiale incepe in aceasta noapte, in Noua Zeelanda si Australia, in conditiile in care pentru romanii din afara taril procesul electoral se desfasoara pe durata a trei zile.

Noua Zeelanda: Legea carbon-zero, votata aproape in unanimitate

Legea Carbon-zero a guvernului Noii Zeelande a trecut, sustinuta aproape unanim, joi, dupa ce Partidul National a fost de acord sa ofere srpijinul noului proiect de lege pentru mediu, scrie Stuff. co. nz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )