Libnet.ro
UNICEF

19:15

Diaspora voteaza timp de doua zile la parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Diaspora voteaza timp de doua zile la parlamentare

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat luni un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala, potrivit caruia alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile - sambata si duminica -, pentru a vota la alegerile parlamentare din acest an, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri parlamentare 2020. Camera Deputatilor a aprobat votarea timp de doua zile pentru romanii din diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie de electorala, potrivit caruia alegatorii romani din strainatate vor avea la.

Romanii din diaspora vor putea sa voteze la alegerile parlamentare timp de doua zile

Alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile sambata si duminica) pentru a vota .

Deputatii au adoptat legea privind organizarea parlamentarelor. Surse: Bogdan Aurescu a insistat pentru doua zile de vot in Diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul de lege care reglementeaza alegerile parlamentare din 6 decembrie. PNL a reusit sa convinga formatiunile din Parlament sa fie doua zile de vot in Diaspora, adica 5 si 6 decembrie. Potrivit unor surse politice, ministrul de Externe a insistat pentru sustinerea si adoptarea acestei prevederi.

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis.

Generalul-maior Petrisor Mandu a murit infectat cu coronavirus, la doua zile dupa sotia sa

Petrisor Mandu, general-maior in rezerva, a murit sambata, dupa ce s-a infectat cu coronavirus, la doar doua zile dupa ce si sotia sa a murit tot din cauza COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )