Libnet.ro
UNICEF

20:15

Die Welt: Viitorul automobilelor germane se afla in Romania.

România Liberă România Liberă,
Die Welt: Viitorul automobilelor germane se afla in Romania.

Orasul romanesc Sibiu este un centru al companiilor germane furnizoare de automobile, precum Bosch sau Daimler, arata cotidianul Die Welt intr-un material extins publicat sambata, despre viitorul companiilor germane producatoare de automobile, care se gaseste acum in Romania, informeaza Agerpres. Printre cele aproximativ 800 de firme germane de aici se numara Siemens cu trei fabrici, Continental, Thyssen Krupp, precum si multe alte firme de marime medie. Sibiul nu este un oras tipic . continuă pe România Liberă

Die Welt: Viitorul automobilelor germane se afla in Romania

In Evul Mediu, germanii veneau si se stabileau in Sibiu, iar in zilele noastre orasul romanesc este un centru al companiilor germane furnizoare de automobile, precum Bosch sau Daimler, arata cotidianul Die Welt intr-un amplu material publicat sambata, despre viitorul companiilor germane producatoare de automobile, care se gaseste acum in Romania.

Business report: Acciza la carburanti, cartoful fierbinte din negocierile cu FMI; Ce averi au cei mai bogati oameni de afaceri romani la Bursa din Bucuresti; Viitorul automobilelor germane se afla in Romania

Colosii energetici se plang ca preturile fixate de stat sunt prea mici. Hidroelectrica si Nuclearelectrica isi cauta dreptatea in instanta deoarece tarifele fixatede ANRE pentru vanzarea energiei le-ar provoca pierderi mari. Au inceput recrutarile pentru joburi in UE! O serie de agentii europene au deschis sesiuni de aplicatii pentru ocuparea prin concurs a posturilor vacante: de la secretari, pana la experti bancari si manageri de proiect.

Die Welt: Viitorul industriei auto germane este in Romania

Daimler, Siemens, Bosch si Thyssen Krupp sunt doar cateva dintre numele mari ale industriei germane prezente de circa zece ani in Sibiu, unde sectorul auto este in plina dezvoltare, scrie Die Welt, sustinand ca viitorul lui este acum in tara noastra. Centrala Daimler din Stuttgart are mari asteptari de la Bernd Krottmayer, directorul companiei Star-Transmission din Romania, ce produce componente auto.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )