Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei

Hotnews Hotnews,
 Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei

Diego Maradona a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei efectuate miercuri. continuă pe Hotnews

Cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale

S-a aflat cauza mortii lui Diego Maradona. Autopsia a confirmat zvonurile initiale. Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace acute. Legenda fotbalului a decedat la varsta de 60 de ani, miercuri, la ora locala 12:00, iar necropsia a fost facuta la morga din San Fernando, localitate situata langa Buenos Aires. S-a aflat de .

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

UUPDATE Aglomeratie la metrou dupa ce circulatia pe Magistralele M1 si M3 a fost data peste cap din cauza unei sine care s-a rupt Circulatia a fost reluata

Circulatia la metrou a fost perturbata luni dupa-amiaza pe Magistrala 1 dupa ce o sina s-a rupt intre statiile Mihai Bravu si Dristori 1. Circulatia s-a desfasurat cu dificultate, in sistem pendula, in timp ce echipele Metrorex incearcau sa remedieze problema. UPDATE 21:30 De la 20:35 a inceput reintroducerea trenurilor de metrou in parcurs normal pe Magistralele 1 si 3 Metrorex).

Diego Maradona a murit. Se stia cu Giga Hagi cu care a avut o altercatie, pe teren

Unul din cei mai mari fotbalisti, ai tuturor timpurilor, Diego Maradona, s-a stins din viata la 60 de ani, astazi. Familia a anuntat decesul, fostului fotbalist argentinian. Maradona se afla, alaturi de familie, in locuinta sa din Tigre. Diego Maradona, de la saracie, la megastar Nascut in cartierele sarace argentiniene, Diego Maradona, sau DS10, a .

Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati

312 goluri, 588 de meciuri jucate, 10 trofee si 10 copii. Diego Maradona, zeul Argentinei, a murit. Fostul mare fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati, dar si milioane de fani socati de vestea tragica. Diego Maradona a lasat 10 copii in urma Diego Maradona a murit la 60 de ani, lasand in urma 10 .

Madonna a murit! Mesajul socant care a venit dupa moartea lui Diego Maradona

O parte din internauti au jelit disparitia cantaretei Madonna la aflarea vestii morti marelului fotbalist Diego Armando Maradona. O mare parte a internetului, in special cei care nu le prea au cu sportul, in special cu fotbalul, au fost devastati, intrucat au crezut ca a trecut in nefiinta cantareata lor preferata, Madonna. Dupa ce au .

Diego Maradona a murit! Ce a patit la doar 2 saptamani de cand a fost externat din spital

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani, conform informatiilor oferite in aceasta seara de presa din Argentina. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar .

Cotidianul argentinian Clarin vine cu o informatie teribila: Diego Armando Maradona a murit

Cotidianul argentinian Clarin vine cu o veste care socheaza lumea fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri, la varsta de 60 ani. Cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit in casa sa din Tigre.

Primele rezultate ale autopsiei lui Diego Maradona. Cauza decesului marelui fotbalist

Au aparut primele informatii oficiale privind decesul legendarului fotbalist Diego Maradona. Chiar daca oficialii anuntau miercuri ca acesta a murit in urma unui stop cardiac, autoritatile au deschis o ancheta.

Diego Maradona a murit. Legendarul fotbalist avea 60 de ani

Legenda argentiniana a fotbalului, in varsta de 60 de ani, a murit in urma unui stop cardiorespirator, potrivit presei argentiniene. Diego Armando Maradona fusese supus unei interventii chirurgicale pe creier, in urma cu doua saptamani, iar medicii au anuntat atunci ca aceasta s-a incheiat cu succes.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )