Libnet.ro
UNICEF

12:15

Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist avea 60 de ani

Adevărul Adevărul,
Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist avea 60 de ani

Fostul fotbalist Diego Armando Maradona a murit la 60 de ani, in urma unui stop cardiac. Vestea decesului a fost confirmata de avocatul sau. continuă pe Adevărul

Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati

312 goluri, 588 de meciuri jucate, 10 trofee si 10 copii. Diego Maradona, zeul Argentinei, a murit. Fostul mare fotbalist lasa in urma 10 copii indurerati, dar si milioane de fani socati de vestea tragica. Diego Maradona a lasat 10 copii in urma Diego Maradona a murit la 60 de ani, lasand in urma 10 .

Diego Maradona a murit. Legendarul fotbalist avea 60 de ani

Legenda argentiniana a fotbalului, in varsta de 60 de ani, a murit in urma unui stop cardiorespirator, potrivit presei argentiniene. Diego Armando Maradona fusese supus unei interventii chirurgicale pe creier, in urma cu doua saptamani, iar medicii au anuntat atunci ca aceasta s-a incheiat cu succes.

Diego Maradona a murit! Ce a patit la doar 2 saptamani de cand a fost externat din spital

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani, conform informatiilor oferite in aceasta seara de presa din Argentina. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar .

Diego Maradona a murit. Se stia cu Giga Hagi cu care a avut o altercatie, pe teren

Unul din cei mai mari fotbalisti, ai tuturor timpurilor, Diego Maradona, s-a stins din viata la 60 de ani, astazi. Familia a anuntat decesul, fostului fotbalist argentinian. Maradona se afla, alaturi de familie, in locuinta sa din Tigre. Diego Maradona, de la saracie, la megastar Nascut in cartierele sarace argentiniene, Diego Maradona, sau DS10, a .

EXCLUSIV Florin Prunea, indurerat dupa moartea lui Diego Maradona. Ce amintiri pretioase are cu starul argentinian, din 94

Milioane de suporteri din intreaga lume deplang, in aceasta seara, disparitia prematura a celui mai mare fotbalist din toate timpurile. Diego Armando Maradona, s-a stins la 60 ani, lasand in urma sa o cariera impresionanta, dar si multe scandaluri. S-a stins legenda Maradona Cel supranumit El Dios, s-a stins din viata in urma unui stop .

VIDEO Jorge Valdano a inceput sa planga vorbind despre fostul sau coleg Diego Maradona: M-a durut foarte tare vestea

Fostul fotbalist Jorge Valdano, in varsta de 65 de ani, care a fost coleg cu Diego Maradona la nationala Argentinei, a izbucnit in plans in direct la TV vorbind despre starul trecut in nefiinta.

Cotidianul argentinian Clarin vine cu o informatie teribila: Diego Armando Maradona a murit

Cotidianul argentinian Clarin vine cu o veste care socheaza lumea fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri, la varsta de 60 ani. Cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit in casa sa din Tigre.

A murit Diego Maradona. Fostul mare fotbalist a suferit un stop cardiorespirator

A murit Diego Maradona, anunta presa din Argentina. Fostul mare fotbalist, in varsta de 60 de ani, ar fi suferit un atac cardiorespirator in casa sa din Tigre, anunta.

Cristiano Ronaldo si Leo Messi, mesaje emotionante despre Diego Maradona. Fanii le-au dat like, instant

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar doua saptamani, Diego Maradona a fost operat la cap. Medicii .

Ultima poza cu Diego Maradona, inainte sa moara. Era pe patul de spital

Diego Maradona a murit la varsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuinta sa din orasul Tigre. Informatia a fost oferita de jurnalistii de la Ole si Clarin. in urma cu doar doua saptamani, Diego Maradona a fost operat la cap. Medicii .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )