Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dieselgate: 2,1 milioane de automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor

Auto Ro Auto Ro,
Dieselgate: 2,1 milioane de automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor

Scandalul VW profilat ca o gaura neagra incepe sa inghita si ale marci ale grupului, inclusiv Audi marca premium a grupului, scrie Mashable. com. continuă pe Auto Ro

Cate automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor poluante

Audi, divizie a Volkswagen VW), a anuntat luni ca 2,1 milioane de automobile ale marcii, din intreaga lume, sunt echipate cu softul care a permis grupului german sa triseze in timpul testelor de emisii poluante.

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Audi recunoaste ca a trisat la testele de emisii. Cate milioane de masini sunt afectate

Audi recunoaste ca a folosit softuri care sa manipuleze testele pentru stabilirea emisiilor de noxe, la scurt timp dupa ce directorul de dezvoltare si cercetare al marcii si-a dat demisia.

Skoda: 1,2 milioane automobile au fost echipate cu softul ce permite falsificarea testelor antipoluare

Constructorul auto ceh Skoda, divizie a grupului Volkswagen, a anuntat astazi ca 1,2 milioane dintre vehiculele sale au fost echipate cu un soft care permite falsificarea testelor antipoluare, transmite AFP.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )