Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dieselgate continua sa faca victime. Perchezitii la seful Audi, suspect in cazul trucarii testelor la masinile diesel

Adevărul Adevărul,
Dieselgate continua sa faca victime. Perchezitii la seful Audi, suspect in cazul trucarii testelor la masinile diesel

Personaj greu in lumea producatorilor auti, seful Audi, Rupert Stadler, este suspect intr-una dintre anchetele legate de scandalul trucarii testelor de emisii, iar casa din Munchen i-a fost perchezitionata. Stadler este sef al Audi din 2007 si este unul dintre putinii sefi importanti din VW Group care si-au pastrat postul dupa izbucnirea scandalului Dieselgate. continuă pe Adevărul

Seful Audi, suspect n scandalul Dieselgate. Apartamentul i-a fost perchezitionat

Seful Audi, Rupert Stadler, este suspect intr-una dintre anchetele legate de scandalul trucarii testelor de emisii, iar casa din Munchen i-a fost perchezitionata, la fel cum s-a intimplat si in cazul altui director de la marca premium din Volkswagen Group. Stadler este sef al Audi din 2007 si este unul dintre putinii sefi importanti din VW Group care si-au pastrat postul dupa izbucnirea scandalului Dieselgate.

Seful Audi, anchetat in scandalul emisiilor

Procurorii germani au anuntat, astazi, ca au extins verificarile in scandalul emisiilor de la Audi, divizia de lux a Volkswagen, pentru a-l include pe directorul general Rupert Stadler in randul suspectilor acuzati de frauda si reclama falsa, transmit DPA si Reuters, informeaza Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )