Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIETA. Acestea sunt grasimile care te ajuta sa slabesti

Antena3 Antena3,
DIETA. Acestea sunt grasimile care te ajuta sa slabesti

Pe vremuri, specialistii in nutritie considerau ca o dieta bogata in grasimi ii ingrasa si imbolnaveste pe oameni. Intre timp insa lucrurile s-au schimbat. Singurele grasimi cu adevarat periculoase pentru. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care iti otravesc viata

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care ii.

HOROSCOP GHINION 2019. Acestea sunt zodiile care vor avea mari probleme. Mai bine nu jucati la Loto

Horoscopul ghinionului iti poate da informatii despre perioadele din viata in care o sa ai diverse necazuri, momente care sunt inerente in viata oricui. Astrologii spun ca, in functie.

Grasimile care nu te ingrasa! Mananca-le ca sa slabesti!

Pe vremuri, specialistii in nutritie considerau ca o dieta bogata in grasimi ii ingrasa si imbolnaveste pe oameni. Intre timp insa lucrurile s-au schimbat. Singurele grasimi cu adevarat periculoase pentru sanatate sunt.

Dieta sanatoasa. Care sunt alimentele care trebuie consumate pentru o buna functionare a organismului

Pentru a fi sanatos trebuie sa consumi si alimente sanatoase. Pe langa stilul de viata activ si lipsa exceselor de orice fel, o dieta bazata pe alimente sanatoase contribuie din plin la buna functionare a.

Augustin Lazar, despre dosarul violentelor din 10 august: Mai sunt documente care trebuie declasificate

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, joi, referitor la dosarul violentelor de la mitingul din 10 august, ca sunt in continuare documente care trebuie declasificate, transmite Mediafax.

Ei sunt pensionarii care vor ramane fara pensii in acest an: Vezi daca esti si tu pe lista...

Punctul de pensie poate ajunge la valoarea de 1. 875 lei, pana in 2021, potrivit noii legi a pensiilor. insa, proiectul ascunde o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )