Libnet.ro
UNICEF

18:00

DIETA. Bautura care iti subtiaza talia in doar trei saptamani, fara dieta si fara sport

Antena3 Antena3,
DIETA. Bautura care iti subtiaza talia in doar trei saptamani, fara dieta si fara sport

Aceasta bautura este o solutie instant pentru toate persoanele care isi doresc sa isi subtieze talie. Vei pierde 1,5 cm in doar o saptamana, rezultatele fiind din ce in ce mai puternice. Aceasta bautura. continuă pe Antena3

DIETA. Bautura care topeste grasimea de pe burta in timp record

Pierderea in greutate este una dintre principalele preocupari ale multor femei. Una dintre cele mai problematice zone este cea a abdomenului, care se modeleaza destul de greu. Cei care isi doresc sa.

DIETA-RAPIDA. Slabeste patru kilograme in doar trei zile

Trebuie sa stii din start ca nu e bine sa tii aceasta dieta mai mult de 3 zile si ca trebuie sa revii la o alimentatie normala macar 5 zile inaine de a o repeta. Exista mai multe variante si.

DIETA. Cura de slabire care iti taie pofta de mancare. Slabesti si 10 kilograme

DIETAde 28 de zile sau dieta Spark a fost conceputa in 1996 de profesorul Chris Downie. Initial fiind plan alimentar personal, dieta de 28 de zile a luat amploare, devenind una dintre cele mai cautate.

DIETA. Regimul care nu da gres niciodata. Slabesti garantat

Singurul regim de slabire aprobat de toti nutritionistii consta in alimente sanatoase din toate grupele, potrivit www. csid. ro. Tu trebuie doar sa scazi caloriile zilnice. Spre.

Doar trei partide ar accede in Parlament in circumscriptia nationala, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri

Trei formatiuni politice ar accede in Parlament ca urmare a votului in circumscriptia nationala. Este vorba despre Partidul Socialistilor, pentru care si-ar da votul 43,8% din respondentii decisi, Blocul electoral ACUM 23% si Partidul Democrat 22,7%.

DIETA. Alimentele care accelereaza metabolismul

Specialistii spun ca mentinerea unui nivel cat mai stabil al zaharului din sange face cametabolismulsa fie alert si sa se ardacaloriimai eficient. Potrivit.

24 IT. Mousepad-ul care iti incarca telefonul

In era tehnologiei, o viata fara cabluri si fara incarcatoare pare. noul Graal al tehnologiei. Multe initiative vizeaza aceasta piata care se naste usor dar sigur. Un accesoriu care ne-a atras atentia es.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )