Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dieta Danei Budeanu de arata atat de bine! Ritualul ei din fiecare dimineata: Mananc tort in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Dieta Danei Budeanu de arata atat de bine! Ritualul ei din fiecare dimineata: Mananc tort in fiecare zi

Dana Budeanu are o silueta de invidiat si asta se poate vedea clar din toate postarile sale de pe conturile de socializare. Ea a dezvaluit ce mananca zilnic si surpriza: felia de tort este nelipsita, mai ales noaptea. continuă pe Antena3

Dieta Danei Budeanu. Ce mananca la 12 noaptea si la prima ora, dimineata, de e slaba

Multe doamne si domnisoare au fost curioase de-a lungul timpului in privinta stilului de viata al Danei Budeanu. Creatoarea de moda a marturisit ce face pentru a se mentine in forma si care sunt tabieturile sale. Care este dieta fostei vedete de la Pro TV si ce mananca seara si dimineata? Dieta Danei Budeanu: Ce .

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, este fiica lui Adrian Gutila si a arhitectei Lucretia Gutila. Vedeta este cunoscuta in mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le ofera, iar mai nou se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )