Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIETA. Reteta din trei ingrediente care te ajuta sa slabesti. Vezi rezultatele intr-o luna

Antena3 Antena3,
DIETA. Reteta din trei ingrediente care te ajuta sa slabesti. Vezi rezultatele intr-o luna

Aceasta reteta face miracole pentru silueta. Rezultatele se vad in mai putin de o luna. Iti elimina excesul de apa din organism, descompune celulele de grasime si ajuta la detoxifierea organelor interne. Aceasta ba. continuă pe Antena3

Sutienul care ajuta la prevenirea cancerului mamar

La nivel mondial, aproximativ 1,7 milioane de femei sunt diagnosticate anual cu cancer mamar, potrivit unei estimari din 2012 a World Cancer Research Fund International. Un start-up din Mexic a proiectat EVA un accesoriu pentru sutien care utilizeaza senzori termici si inteligenta artificiala pentru a identifica temperaturile anormale ale sanilor care se pot corela cu cresterea tumorilor.

DUBLA TRAGEDIE: S-a PRABUSIT elicopterul care ajuta la stingerea incendiului! Bilantul victimelor (VIDEO)

Pilotul unui elicopter care participa la operatiunile de stingere a incendiilor de vegetatie din estul Australiei a decedat dupa ce aeronava pe care o pilota s-a prabusit in apropiere de orasul Woodburn din.

Parada militara ceruta de Donald Trump, amnata pna n 2019 din cauza costurilor care se ridica la 92 de milioane de dolari

Presedintele american Donald Trump a cerut organizarea unei parade militare in SUA de Ziua Veteranilor 11 noiembrie), insa aceasta fost amanata pana in anul 2019, dupa ce presa a dezvaluit ca evenimentul ar costa peste 92 de milioane de dolari, de peste trei ori mai mult decat se estima initial, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )