Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dieta Tisanoreica, acum in voga si in Statele Unite

ADPM ADPM,
Dieta Tisanoreica, acum in voga si in Statele Unite

Dupa ce a devenit faimoasa in Romania gratie Mihaelei Borcea si a fost mai apoi incercata de vedete autohtone pecum Catalin Botezatu, Monica Gabor sau Alexandra Dinu si dupa ce l-a ajutat pe insusi Silvio Berlusconi sa slabeasca in timp record, iata ca Dieta Tisanoreica, dezvoltata de italianul Gianluca Mech, capata amploare si la Hollywood, cu ajutorul purtatoarei de cuvant Mary Murphy, jurat in cadrul show-ului So You Think You Can Dance. continuă pe ADPM

Oficial american: Exista unele tensiuni intre Statele Unite si Pakistan

Statele Unite au anuntat, ieri, ca spera sa obtina progrese in relatiile cu Pakistanul, in pofida unor tensiuni, salutand totodata moartea liderului talibanilor locali, saptamana trecuta, in urma unui raid aerian american.

Topul tarilor cu cei mai inteligenti oameni: Pe primul loc se afla Statele Unite

Cei mai inteligenti oameni traiesc in Statele Unite, Japonia si Coreea de Sud, potrivit unui top intocmit de publicatia americana Business Insider. Clasamentul, care nu ia in calcul China, se bazeaza pe.

Statele Unite NU il iarta pe Snowden

Casa Alba a respins orice posibilitate de a-i acorda clementa lui Edward Snowden, conform BBC. Snowden a incalcat legile Statelor Unite. Ar trebui sa vina aici si sa suporte rigorile legii a spus Dan Pfeiffer, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )