Libnet.ro
UNICEF

21:15

Digi 24: CTP, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: PSD pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: PSD pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancila castigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, desi, spune gazetarul, voturile primite nu sunt neaparat ale ei, ci mai degraba ale PSD. Cu ce consecinte?. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: E o gura de oxigen pentru PSD

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancilacastigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, din prisma faptului ca - potrivit exit poll-urilor de duminica seara,a reusit sa.

Digi 24 - C. Parvulescu: Niciodata in primul tur al alegerilor prezidentiale PSD nu a fost redus doar la 10 judete

Prezenta la primul tur al alegerilor prezidentiale in tara a fost foarte slaba, dar a fost compensata cu cea din strainatate, care a fost foarte buna, a spus, la Digi24 politologul Cristian Pirvulescu. El a explicat ca multi au crezut ca avem un castigator detasat din primul tur si nu s-au dus la vot.

Badalau, despre rezultatele unor filiale PSD: Politica e aritmetica pura. Cine are rezultate e clar ca s-a si preocupat

Niculae Badalau a declarat, referitor la rezultatele slabe ale PSD in unele filiale judetene, ca politica este aritmetica pura, iar cine are rezultate atunci este clar ca s-a si ocupat si are suportul populatiei, potrivit Mediafax.

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta pe ore la turul I al alegerilor prezidentiale

Pana la ora 10,00, prezenta la vot pe tara la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014 a fost de 6,55%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). in mediul urban prezenta la urne a.

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

Prima reactie a lui Dan Barna: candidatul la prezidentiale anunta ca NU isi da demisia si il sustine pe Iohannis

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

Exit poll alegeri prezidentiale, ora 21.00. Cifrele oficiale IRES, CURS si Avangarde. Datele prezentate de Digi 24, Antena 3 si Realitatea

Duminica, la ora 21:00, se anunta primele exit poll-uri, adica sondajele realizate la iesirea de la urne de cele trei institute acreditate sa prezinte astfel de cifre. E vorba de IRES, CURS si Avangarde. Primele date vor fi prezentate la ora 21:00, adica ora la care se inchid sectiile de votare din Romania. UPDATE: Au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )