Libnet.ro
UNICEF

14:15

Digi 24: Cum ne putem infecta cu coronavirus la plaja si in locurile aglomerate, chiar daca sunt spatii deschise?

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Cum ne putem infecta cu coronavirus la plaja si in locurile aglomerate, chiar daca sunt spatii deschise?

Tot mai multe autoritati locale decid ca mastile trebuie sa fie purtate si in spatiile publice deschise, daca sunt aglomerate. O astfel de masura intra in vigoare de sambata, 1 august, si in statiunile de la malul marii, mai ales pe faleza, in piete si alte locuri aglomerate unde nu se poate pastra distanta fizica de 2 metri. continuă pe Hotnews

Plecare bomba de la Digi 24. Si-a dat demisia dupa 8 ani

Postul de stiri Digi24, unul din cele mai importante din ultima vreme din piata media romaneasca de profil, a cunoscut un val de plecari fara precedent, totul culminand cu plecarea uneia dintre cele mai vechi moderatoare. Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului de televiziunea a decis sa plece Publicatia online paginademeia. ro, a .

EXCLUSIV in ce conditii ne putem infecta cu noul coronavirus la plaja si in spatiile deschise. Dr. Virgil Musta: Daca oamenii se rusineaza ca poarta masca, nu stiu daca ar mai avea rost sa mearga la mare

Plimbarile in spatii deschise, dar agmolerate sau mersul la plaja ar putea respecta o sursa de infectare cu noul coronavirus. in general se recomanda precautia si mai ales purtarea mastii de protectie,.

Digi 24: Povestea tragica a unei familii distruse de Covid, nepasare si vid legislativ: Mama si fiica de 21 de ani au murit, tatal e infectat

Un barbat si-a pierdut, in doar o saptamana, atat fiica cat si sotia, ambele infectate cu coronavirus. Fiica de 21 de ani a decedat luni, la Spitalul Judetean din Pitesti la o saptamana dupa ce murise mama ei.

Digi 24: EXCLUSIV. Povestea unui roman din Spania, care a stat doua luni in spital din cauza Covid-19: La externare, nu aveam anticorpi!

Florin Filimon este un roman stabilit in orasul spaniol Zaragoza si a trait o experienta crunta dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus exact in momentul in care in Spania exploda numarul de cazuri. Culmea e ca a adus virusul din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )