Libnet.ro
UNICEF

10:45

Digi 24: Mesajul unui tanar, in ziua votului, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Mesajul unui tanar, in ziua votului, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Digi24 a stat de vorba cu un tanar, care dupa o noapte petrecuta in Centrul Vechi al Bucurestiului, si-a exprimat dorinta de a merge direct la sectia de votare. continuă pe Hotnews

Amenda uriasa pentru un barbat din Ialomita. Ce a facut chiar in ziua votului, desi legea interzice clar

A fost semnalat un nou caz ingrijorator, in ziua alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe 10 noiembrie 2019. Un barbat din Ialomita a primit o amenda din partea autoritatilor, pentru ca a facut anumite gesturi interzise de lege, chiar in ziua votului. De asemenea, nu este primul incident de acest tip, pentru ca in ziua .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au marcat ZIUA VOTULUI intr-un mod INEDIT (FOTO)

Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au ales sa poarte, duminica, in ziua votului, costume populare. GALERIE FOTO intrebati de ce au ales aceasta tinuta, ei au declarat ca sunt romani, iar.

Alexandru Arsinel, spectacol aniversar in ziua votului. E o zi foarte importanta pentru noi, romanii. Astazi aveti toate libertatile sa alegeti ce va doriti

In ziua votului, Alexandru Arsinel se pregateste pentru spectacolul din aceasta seara, un spectacol aniversar. Au trecut 60 de ani de cand actorul incanta generatii intregi de romani, iar acum.

Ioan Mircea Pascu o ironizeaza pe Viorica Dancila, in ziua votului: Niciun om sa nu-i frica sa mearga la vot!

Social-democratul Ioan Mircea Pascu a ironizat-o duminica pe sefa sa pe linie de partid, Viorica Dancila, postand un mesaj ironic pe contul sau de Facebook, in ziua votului pentru primul tur la alegerile prezidentiale.

Exit poll alegeri prezidentiale, ora 21.00. Cifrele oficiale IRES, CURS si Avangarde. Datele prezentate de Digi 24, Antena 3 si Realitatea

Duminica, la ora 21:00, se anunta primele exit poll-uri, adica sondajele realizate la iesirea de la urne de cele trei institute acreditate sa prezinte astfel de cifre. E vorba de IRES, CURS si Avangarde. Primele date vor fi prezentate la ora 21:00, adica ora la care se inchid sectiile de votare din Romania. UPDATE: Au .

Serviciul de Evidenta a Populatiei, luat cu asalt in ziua votului de cetatenii cu buletine expirate

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Populatiei, din cadrul Primariei Municipiului Calarasi, a fost luat cu asalt de cetateni in ziua alegerilor prezidentiale. Duminica, 10 noiembrie 2019, pana la ora 12. 00, fusesera eliberate 77 de carti de identitate, spre deosebire de o zi normala cand sunt preschimbate, in medie, 55 de buletine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )