Libnet.ro
UNICEF

06:45

Digi 24: Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (video)

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (video)

Papa Francisc vine in Romania! Suveranul Pontif a urcat in avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, la ora 8:50, ora Romaniei. Atunci a avut loc un moment amuzant: vestmantul a fost luat de vant si i-a acoperit fata. Papa a zambit si a intrat apoi in avion. continuă pe Hotnews

Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (FOTO)

Venirea Papei Francisc in Romania a fost marcata si de un moment amuzant. Cand Suveranul Pontif a urcat in avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, vestmantul i-a fost luat de vant si i-a acoperit fata. Papa.

Vremea rea da peste cap programul Papei Francisc: Avionul nu va mai putea ateriza la Bacau

Conditiile meteo nefavorabile au dus la o schimbare de ultima ora in programul oficial al Papei Francisc. Acesta nu va mai ateriza sambata la Bacau precum era stabilit in programul oficial, ci va merge la.

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Liderii OPOZITIEI, la Catedrala Mantuirii Neamului. Eugen Tomac (PMP): in asteptarea Papei Francisc (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a mers, vineri, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru a lua parte la intalnirea istorica dintre Papa Francisc si Patriarhul Daniel. Europarlamentarul PMP a imortalizat momentul.

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor in timpul vizitei Papei Francisc la Bucuresti

Vizita Papei Francisc la Bucuresti a scos pe strazi mii de oameni care l-au primit cu aplauze si ovatii pe Suveranul Pontif. in punctele cheie ale vizitei, Catedrala Mantuirii Neamului si Catedrala Sf. Iosif, a fost agitatie intreaga zi. in vreme ce unii nu pridideau cu pregatirile, altii au gasit momentul numai bun pentru un selfie sau pentru a-si etala tinutele. Aparitia Papei Francisc a bucurat insa pe toata lumea.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania. Trei zile de istorie

PROGRAM VIZITA PAPA FRANCISC in ROMANIA. Calatoria apostolica a papei Francisc in Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 31 mai-2 iunie 2019, informeazacatholica. ro. Sosirea.

IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Masuri speciale de securitate pe Aeroportul Henri Coanda

Reprezentantii Companiei Aeroporturi Bucuresti avertizeaza ca, in contextul vizitei Papei Francisc, la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi aplicate masuri speciale de securitate, astfel ca este posibil sa se produca aglomerari pe fluxurile auto catre aeroport, in zona terminalelor si pe fluxul de iesire din aeroport.

Cum marcheaza Waze sosirea Papei Francisc la Bucuresti: ce spune despre traficul din Capitala

Odata cu vizita Papei Francisc in Bucuresti, vor fi multe restrictii de trafic, iar bucurestenii au fost sfatuiti ca cel mai bine ar fi sa-si lase masinile acasa. Numai ca unii dintre ei nu vor renunta la autoturism pentru ca nu vor sau pentru ca nu pot. Oricum ar fi, le va fi destul de [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )