Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: Noi imagini cu incaierarea din Piata Constitutiei in urma careia a murit un om. Un martor a filmat din masina scenele

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Noi imagini cu incaierarea din Piata Constitutiei in urma careia a murit un om. Un martor a filmat din masina scenele

Un om a murit si un altul a fost grav ranit intr-o bataie care a avut loc, duminica seara, in centrul Capitalei. Doua grupuri s-au intalnit in Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului, si au pornit o bataie in care au folosit bate si sabii. continuă pe Hotnews

Conflictul din Piata Constitutiei a pornit de la o cearta pe bani a doua bande rivale - politist VIDEO cu momentul bataii din fata Palatului Parlamentului in urma careia un om a murit, iar altul a fost ranit

Doua bande rivale, care faceau trafic de persoane in Germania, nu s-ar fi inteles in privinta banilor, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piata Constitutiei in urma caruia un om a murit, iar altul a fost ranit. Acesta avertizeaza ca astfel de conflicte se pot repeta. Control la Politia Capitalei dupa bataia din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit, iar alta a fost ranita.

Control la Politia Capitalei dupa bataia din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit, iar alta a fost ranita

Ministerul de Interne anunta ca o comisie formata din specialisti ai Corpului de Control si ai structurilor de control din Politie si Jandarmerie va face verificari privind modul de gestionare a ordinii si sigurantei publice in Piata Constitutiei din Capitala. Decizia a fost luata dupa ce un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict cu bate si sabii care a avut loc duminica noapte in Piata Constitutiei.

FOTO Unde au avut loc violentele din Piata Constitutiei - in centrul Capitalei, in apropierea sediilor unor institutii de forta ale statului roman

Un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict violent declansat duminica noaptea de doua bande rivale in Piata Constitutiei, un punct central al Capitalei, exact in fata Palatului Parlamentului si in imediata apropiere a unor sedii de institutii importante ale statului precum Parchetul General, Ministerul Justitiei sau SRI. Totodata in zona se afla si sediul Politiei Locale Bucuresti. Detalii despre barbatul ucis in conflictul cu bate si sabii din fata Parlamentului.

Cauza mortii barbatului implicat in bataia din Piata Constitutiei

INML a stabilit, in urma necropisie, ca decesul barbatului implicat in bataia din Piata Constitutiei a fost cauzat de o hemoragie cerebrala cauzata de lovire cu un corp dur.

Bataia din Piata Constitutiei a pornit de la doua gasti rivale care faceau trafic de persoane

Bataia din fata Palatului Parlamentului ar fi pornit de la doua gasti rivale, care faceau trafic de persoane in Germania si care nu s-ar fi inteles in privinta banilor, a declarat, pentru Mediafax , liderul Sindicatului Agentilor de Politie, Iulian.

Imagini de la bataia cu bate din Piata Constitutiei, in urma careia un barbat a murit VIDEO

O bataie cu bate si sabii a avut loc, duminica seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti. inregistrarea realizata de un sofer a surprins momentul violentelor, in urma carora un barbat a murit si un altul a fost grav ranit.

Cine era barbatul care a fost ucis in Piata Constitutiei, la cativa metri de sediul SRI. Reglare de conturi in stil mafiot?

Crima din Piata Constitutiei a socat o tara intreaga. Un barbat a murit recent la doar cativa metri de sediul SRI, iar altii au fost raniti in bataia extrem de violenta cu sabii si bate. Scenele de groaza au avut loc in cursul noptii trecute. Cine este victima si in ce imprejurari s-a petrecut totul? .

MAI, dupa ce un barbat a fost ucis langa Parlament: O comisie de specialisti va face verificari. S-a dispus suplimentarea dispozitivului de ordine publica pentru zona Piata Constitutiei

Ministerul Afacerilor Interne anunta luni ca in urma incidentului din Piata Constitutiei, in care un barbat a fost impuscat mortal, s-a dispus crearea unei comisii care sa verifice modul de gestionare a.

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Ministerul de Interne: O comisie va analiza modul cum este gestionata ordinea publica in Piata Constitutiei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat ca o comisie din cadrul institutiei va verifica modul de gestionare a ordinii publice in Piata Constitutiei, in urma incidentului de duminica seara in urma caruia un barbat a murit si altul a fost ranit. Politia Capitalei audiaza mai multe persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )