Libnet.ro
UNICEF

05:00

Digi 24: Orasul din Europa fara cersetori. Programul revolutionar care a dus la aceasta performanta

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Orasul din Europa fara cersetori. Programul revolutionar care a dus la aceasta performanta

Daca in alte orase din Europa oamenii care innopteaza pe strazi reprezinta un fenomen cat se poate de actual, orasul despre care vorbim a eliminat aceasta problema. Totul, datorita unui plan executat la perfectie de autoritati. continuă pe Hotnews

Digi 24 va nchide studiourile locale

Digi 24 anunta inchiderea studiourilor locale si intarirea echipei centrale, in paralel cu extinderea retelei de corespondenti de la 12 la 18 echipe, intr-un comunicat publicat vineri seara.

Tudor Musat pleaca de la Digi 24 (paginademedia.ro)

Tudor Musat, unul dintre principalii prezentatori ai postului, pleaca de la Digi 24, scrie site-ul paginademedia. ro, potrivit caruia multe dintre contractele pe perioada determinata nu vor mai fi prelungite.

Ministrul Sanatatii, surprinsa in Spitalul din Brasov FARA botosei de unica folosinta: Era o sectie fara pacienti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a fost sanctionata, marti, de jurnalistii care au surprins-o in Spitalul din Brasov fara botosei de unica folosinta. Era o sectie fara pacienti, a spus.

Schimbari drastice la Digi 24. Tudor Musat, printre cei care parasesc postul. Statiile locale se inchid

Prezentatorul emisiunii 24/7 Tudor Musat paraseste televiziunea, precum alti cativa reporteri, dar si editori si producatori. Totodata, postul de televiziune a anuntat ca va inchide studiourile locale.

Orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Miami, Toronto sau Los Angeles

Municipiul Cluj-Napoca este lider in clasamentul national privind calitatea vietii si se afla pe pozitia 106 din 226 de orase incluse in topul mondial Numbeo pentru 2019. Desi se pozitioneaza abia aproape d.

Cele mai mari si cele mai mici salarii minime din Europa. Statul in care salariul este de 2.071 de euro

Bulgaria avea, la 1 ianuarie 2019, cel mai mic salariu minim brut din UE, in valoare de 286 de euro, urmata de Letonia 430 de euro), Romania 446 euro), Ungaria 464 euro), Croatia 506 euro), Cehia 519 euro),.

STUDIU CMS: Valoarea tranzactiilor din Europa emergenta a ajuns la 80,5 miliarde euro

Studiul CMS, Emerging Europe Fuziuni si Achizitii 2018, realizat in colaborare cu EMIS, arata ca Marea Britanie a fost cel mai mare investitor strain in Europa emergenta ca valoare, cu 9,77 miliarde euro, iar SUA s-a clasat pe primul loc ca volum - cu 89 tranzactii in 2018.

Sorina Pintea, atentionata ca a intrat ntr-o sectie a spitalului din Brasov fara sa poarte botosei de unica folosinta: Era o sectie fara pacienti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, aflata, marti, in vizita la Brasov, a fost intrebata de jurnalisti, la iesirea din spitalul judetean, de ce a fost singura care a intrat intr-o sectie a spitalului fara sa poarte botosei de unica folosinta, in timp ce jurnalistii care o insoteau au purtat astfel de botosei. Ministrul Sanatatii a raspuns ca era o sectie fara pacienti, adaugand ca nu a vazut niciun anunt in acest sens la intrarea in spital. Atentionata de jurnalisti ca acest anunt exista de cativa ani, Sorina Pintea s-a scuzat, spunand ca nu l-a vazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )