Libnet.ro
UNICEF

08:15

Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat la Digi24 ca PNL va face plangere penala dupa afirmatiile xenofobe ale Olgutei Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan anunta ca depune plangere penala impotriva Liei Olguta Vasilescu: Atacul xenofob la adresa presedintelui Klaus Iohannis depaseste orice limita. Trebuie sa fii nebun sa faci asemenea asocieri

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, anunta ca va depune o plangere penala pe numele Liei Olguta Vasilescu dupa derapajul grav al sefei de campanie a Vioricai Dancila la adresa.

Olguta Vasilescu, dupa iesirea lui Rares Bogdan: Am mai facut o zi de inchisoare pentru ca am varuit blocuri

Olguta Vasilescu a avut o prima reactiela mesajul lui Rares Bogdan cu privire la dezbaterea de la DNA. Fostul ministrul al Muncii vine cu acuzatii grave la adresa oamenilor lui Iohannis. Citeste.

Olguta Vasilescu, contre cu Rares Bogdan pe tema bugetului: Ne ameninta cu puscaria! Alo, DNA?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca guvernele PSD au pus pistolul la tampla Romaniei si au tras cu sete, iar asta este, pe scurt, ce a gasit ministrul Finantelor in visterie. DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibila, a scris Rares Bogdan pe Facebook. Fostul ministru Olguta Vasilescu ii da replica si afirma ca ea a mai facut o zi de inchisoare pentru ca a varuit blocuri in Craiova.

Lia Olguta Vasilescu, data in judecata de Rares Bogdan

Prim vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a anuntat ca o sa depuna o plangere penal.

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Val de fake news marca PSD. Lia Olguta Vasilescu: Black Friday PNL. Reduceri de 25% la salarii si pensii. Pagina ministrului de Finante a fost clonata

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a distribuit pe Facebook o postare in care acuza din nou PNL ca taie pensii si salarii, in ciuda faptul ca liberalii au negat categoric ca vor lua masuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finantelor, Forin Citu, a fost clonata pentru a se putea posta un mesaj care sugereaza ca PNL va pune impozite romanilor care muncesc in strainatate.

Lia Olguta Vasilescu il pune la zid pe Florin Citu: Omite sa spuna ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei

Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, la Antena 3, ca ministrul Finantelor Florin Citu omite sa spuna faptul ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei, iar PSD a reusit sa reduca ac.

Fake news cu reduceri la salarii si pensii, de Black Friday, Lia Olguta Vasilescu. Reactie neasteptata, pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a candidatului Viorica Dancila a distribuit pe pagina sa personala de Facebook o postare in care aduce din nou acuze la adresa liberalilor, pe motiv ca acestia intentioneaza sa taie pensiile si salariile. Lia Olguta Vasilescu, o propagatoare de fake news-uri Postarea Olgutei Vasilescu este una ironica, dar .

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Cum a reactionat Mircea Badea, dupa declaratiile Liei Olguta Vasilescu despre lagar. intre timp, PSD-ista si-a cerut scuze public

De curand, a fost facuta o sesizare pe numele Liei Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a facut o remarca nepotrivita despre Klaus Iohannis. Ce a anuntat public sefa de campanie a Vioricai Dancila si cum a reactionat Mircea Badea la situatia aferenta? Mircea Badea, reactie la declaratiile Olgutai Vasilescu despe Iagar Prima reactie a lui .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5478 seconds )