Libnet.ro
UNICEF

09:15

Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Trotuarul presarat de gropi cenusii din fata magazinului Unirea din Bucuresti arata ca un camp de lupta abandonat, pe care inca mai pot fi deslusite urmele unei batalii abia incheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strangeau semnaturi pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar cateva zile in urma, din aceste locuri strabateau zgomotele luptei politice pentru jiltul suprem de la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Care sunt cele cinci state care ar fi votat impotriva Laurei Codruta Kovesi: guverne socialiste si populiste; Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi

Cine este geniul din spatele Airbnb. Brian Chesky si-a cunoscut iubita pe Tinder si a fondat compania, care acum valoreaza 38 de miliarde de dolari, pentru a-si plati chiria. Cine este micul investitor devenit oaia neagra a Platoului Bucegi: Am ajuns nenorocitii care daramam muntii. Vestea ca primaria Moroeni din Dambovita da frau liber constructiilor.

Unde s-a angajat Alice Iacobescu dupa demisia de la Digi 24. Au pus-o deja director al postului

Alice Iacobescu va fi noul director de stiri al postului de radio Europa FM. Jurnalista a demisionat recent de la Digi 24 si trebuia sa stea in preaviz pana in luna octombrie, insa a fost scoasa de pe post la doar o zi dupa ce a acordat un interviu in care a vorbit despre demisie, .

Alice Iacobescu, scoasa de pe post dupa ce a vorbit despre motivele plecarii sale de la Digi 24. Jurnalista era in preaviz pana in octombrie

Jurnalista Alice Iacobescu a vorbit, intr-un interviu acordat Pagina de Media, despre motivele pentru care a decis sa demisioneze de la Digi 24, si a marturisit ca va ramane in continuare in presa, dar exclude varianta de a semna cu o alta televiziune de stiri.

Alice Iacobescu, despre motivele pentru care pleaca de la Digi 24: Ma doare divergenta de viziune in ceea ce priveste politica editoriala

Jurnalista Alice Iacobescu a vorbit, intr-un interviu acordat Pagina de Media, despre motivele pentru care a decis sa demisioneze de la Digi 24, si a marturisit ca va ramane in continuare in presa, dar e exclus sa mearga la o alta televiziune de stiri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )