Libnet.ro
UNICEF

11:31

Digi 24: Sofer filmat dormind la volanul unei Tesla autonoma. Masina rula cu 130 km/h, pe o autostrada din California (Video)

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Sofer filmat dormind la volanul unei Tesla autonoma. Masina rula cu 130 km/h, pe o autostrada din California (Video)

Un sofer din California ar fi fost surprins dormind-dus la volanul unei masini Tesla Model 3 autonoma. Cel putin asa se intelege dintr-o filmare postata de un barbat din Florida pe contul personal de Twitter. continuă pe Hotnews

Sofer filmat in timp ce dormea la volanul unei Tesla autonome. Masina a ajuns 130 km/h

Intreaga scena s-a petrecut pe o autostrada din California. Barbatul aflat la volanul unui vehicul autonom Tesla Model 3 a fost filmat in timp ce dormea. Filmul a fost publicat de un barbat pe Twitter. Seth Blake, martorul acestei scene, a declarat ca a trecut pe langa barbatul care dormea la volan si l-a depasit [] .

Sofer prins beat la volanul unei masini tractate. Ce dilema au judecatorii, care cer ajutor la Curtea Suprema de Justitie

Cazul unui barbat care s-a urcat baut la volaunul unei masini tractate a devenit o speta atat de complicata, incat Curtea de Apel Oradea a sesizat Curtea Suprema de Justitie.

CTP ii raspunde lui Mihai Sora, dupa ce filosoful aspus ca Digi 24 merita sa dispara: Sa mori tu!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa ce filosoful Mihai Sora a scris pe pagina sa de Facebook ca Digi 24 merita sa dispara, dupa cedeputatul Florin Iordache a fost invitat la o emisiune a postului tv.

Pagina de Media: O jurnalista Digi 24, concediata dupa ce a dat o exclusivitate despre o gafa a Vioricai Dancila

Conducerea Digi 24 a concediat-o pe jurnalista care a prezentat in exclusivitatea informatia potrivit careia premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, anunta Pagina de Media.

Un alt jurnalist de la Digi 24 si-a dat demisia. Cum si-a motivat decizia: Nu are rost sa mai stau, orice mi s-ar oferi in schimb

Virgil Burla, jurnalist al proiectului Romania furata, oprit in urma cu cateva saptamani de conducerea postului, a demisionat de la Digi 24.

VIDEO Sofer prins dormind la volanul unei masini Tesla care rula cu 120 km/h

Un barbat a fost filmat cand dormea la volanul masinii sale Tesla Model 3 pe o autostrada din California, gonind cu aproximativ 120km/h.

VIDEO Sofer filmat ruland cu viteza pe contrasens pe DN1. Martorii incidentului, ingroziti si socati de aparitia masinii

Un sofer din Ploiesti a fost prins in timp ce circula pe contrasens pe DN1, pe un tronson de drum unde se circula de regula cu viteze de peste 100 de kilometri la ora. Oprit de un echipaj de politie, a declarat senin ca a gresit drumul.

Digi 24: Cine este batausul medicului din Galati. Are deja dosar penal si a fost amendat cu 1.500 de lei

Politistii din Galati au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente in cazul tanarului care in luna februarie a agresat un medic ginecolog pe holul unei clinici private. Acelasi tanar a fost amendat cu 1. 500 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice, transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )