Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Digi 24: VIDEO Imagini incredibile in Gara de Nord din Bucuresti. Controlorul unui tren a fost uitat pe peron

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: VIDEO Imagini incredibile in Gara de Nord din Bucuresti. Controlorul unui tren a fost uitat pe peron

Controlorul unui tren Sageata Albastra care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste a fost uitat, vineri dimineata, pe peronul Garii de Nord din Bucuresti. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini care ar dovedi ca Iranul a atacat joi un petrolier, facute publice de SUA. O nava a Garzilor Revolutionare pare ca recupereaza o mina magnetica neexplodata

Armata americana a facut public un clip video ce ar arata o nava de patrulare a armatei iraniene ce se aproapie de unul dintre cele doua petroliere atacate joi in Golful Oman, imaginile fiind lansate in spatiul public pentru a dovedi ca Iranul a fost responsabil de atac, scrie Guardian.

Ministrul Transporturilor promite o mica modernizare la Gara de Nord inainte de Euro 2020 si una de amploare mai incolo

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrari mai ample, scrie Agerpres. Despre planuri mari de modernizare pentru Gara de Nord se vorbeste de peste un deceniu, iar cele mai radicale proiecte se refera la mutarea garii, dar nu sunt chiar fezabile fiindca ar costa peste un miliard de euro.

Gara de Nord va fi reabilitata. Cuc: Acolo trebuie regandit totul

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta ca Gara de Nord din Bucuresti va intra intr-un proces de reabilitare, in prima faza urmand sa fie facute lucrari care pot fi finalizate pana la inceperea Campionatului European de Fotbal Euro 2020.

Digi 24: Urzici in pantaloni, trafic de carne vie, maini taiate. Copiii din orfelinatele Romaniei, condamnati de indiferenta

Urzici bagate in pantaloni, substante administrate pentru a distruge psihic copiii, trafic de carne vie, maini taiate, abuzuri, izolator si nepasare din partea statului. Acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu situatia din centrele de plasament.

VIDEO Imagini tulburatoare cu un tanar aflat sub influenta drogului zombie, care abia se tine pe picioare: Am fumat legale!

Un nou tip de drog face ravagii printre adolescentii din Baia Mare. Substanta stupefianta este fumata de tineri, transformandu-i in adevarati zombie.

VIDEO Imagini devenite virale: Cum a fost intampinata o profesoara de catre elevii sai

O profesoara de la Colegiul National Gib Mihaescu din Dragasani, judetul Valcea, a avut parte de o frumoasa surpriza, acum la final de an scolar, fiind intampinata, intr-un mod inedit, de elevii carora le este diriginta. intreaga scena a fost filmata, iar imaginile au devenit virale pe Facebook, ajungand, in doar trei zile, la peste 2,3 milioane de vizualizari.

VIDEO Imagini revoltatoare surprinse la Galati: o femeie isi foloseste copiii la furat. Suntem o natie de hoti!

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere de la sediul unei scoli de soferi din cartierul galatean Aviatie. Conform patronului societatii, acelasi grup a mai fost surprins la furat si in urma cu circa o luna, dar persoanele nu au fost identificate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )