Libnet.ro
UNICEF

05:15

Digi Communications NV va prezenta raportul din prima jumatate a anului printr-o videoconferinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Digi Communications NV va prezenta raportul din prima jumatate a anului printr-o videoconferinta

Digi Communications N. Digi) va prezenta raportul primei jumatati ale anului 2020 printr-o videoconferinta. Aceasta va avea loc pe 14 august la ora 14:00 UK 16:00 EEST - ora locala a Romaniei), informeaza un comunicat de presa remis, astazi, redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Investitiile imobiliare s-au ridicat la peste 400 milioane de euro, in prima jumatate a anului. Perspectivele sunt incerte

Prima jumatate a anului pandemic s-a incheiat cu investitii imobiliare in valoare totala de 408 milioane de euro in Romania, cu aproximativ 18% peste nivelul din primul semestru al anului 2019, tranzactiile in segmentul birourilor reprezentand aproape 86% din volum, potrivit raportului de piata al Colliers International pentru primul semestru al anului 2020.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI 2020 DRUID anunta o crestere a veniturilor de 349%

DRUID, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti chatboti) pentru organizatii de tip Enterprise, anunta inchiderea primei jumatati a anului 2020 cu o cifra de afaceri in crestere cu 349%, de peste 4 ori mai mare fata de aceasi perioada a anului trecut.

Veniturile Allianz Grup au fost de 73,5 miliarde de euro in prima jumatate a anului

Grupul Allianz a publicat rezultatele financiare aferente primului semestru din 2020. Veniturile totale ale companiei au fost de 73,5 miliarde de euro, informeaza un comunicat de presa remis astazi, de compania bancara.

INS: Afacerile din comert au crescut cu 0,5% in prima jumatate a anului

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele sase luni din acest an fata de perioada similara din 2019, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,5%, respectiv cu 0,3%, informeaza Institutul National de Statistica.

4000 de locuri de munca in pericol la Fraport, operatorul aeroportului din Frankfurt am Main

Conducerea companiei Fraport AG, care opereaza pe aeroportul din Frankfurt am Main si pe multe alte aeroporturi internationale, a anuntat ca nu mai exclude concedierile, in urma crizei cauzate de coronavirus. Aceasta a dus la pierderi mari pentru Fraport, care nu pot fi rezolvate prin somaj tehnic sau regim de munca redus. in raportul sau privitor la prima jumatate a anului, presedintele Consiliului de Administratie al Fraport, Stefan Schulte, a avertizat asupra unei lungi crize, in contextul careia mii de locuri de munca vor fi desfiintate.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Grupul Digi sustine educatia elevilor din medii defavorizate prin proiecte de solidaritate digitala

Solidaritatea digitala este una dintre cele patru axe de responsabilitate sociala pe care grupul Digi le-a adoptat, in ultima perioada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )