Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIGI a inregistrat, in primele trei luni, un profit net de 15,8 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIGI a inregistrat, in primele trei luni, un profit net de 15,8 milioane de euro

DIGI a incheiat primul trimestru din 2017 cu venituri de 226,7 milioane euro, profit net de 15,8 milioane euro si EBITDA ajustata de 65,1 milioane de euro, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DIGI anunta un profit net de 15,8 milioane de euro pentru primele trei luni

Compania Digi Communications N. DIGI) a inregistrat, in primele trei luni ale anului, venituri de 226,7 milioane euro in crestere cu 13,5% comparativ cu perioada similara a anului trecut), un profit net de 15,84 milioane de euro si EBITDA ajustata de 65,1 milioane de euro in crestere cu 1,7% fata de aceeasi perioada din 2016), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Veniturile DIGI in Romania au crescut cu 14% pana la 164,9 milioane euro in primele trei luni din acest an/La cati abonati a ajuns si ce evenimente au urmat listarii la bursa

DIGI Communications, compania mama a RCSRDS, a raportat venituri in valoare de 164,9 milioane euro, in primele trei luni din acest an, in Romania, in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii numarului de abonati la serviciile TV prin cablu, internet si comunicatii mobile. In perioada de referinta, RCSRDS a ajuns la peste 3,3 milioane de conturi de abonati RGU) la serviciile de comunicatii mobile in crestere cu 16,4%), la 2,89 milioane de conturi de abonati TV prin cablu in crestere cu 5,1%) si la peste 2,03 milioane conturi de internet fix crestere cu 6,4%). Pe de alta parte, numarul de conturi TV prin satelit DTH) a scazut cu 6% pana la 626. 000, iar numarul conturilor de telefonie fixa a scazut cu 6,5% pana la 1,18 milioane.

Demisie la Casa Alba. Seful de la Comunicare a plecat dupa trei luni de la numirea in functie

Michael Dubke, directorul de comunicare de la Casa Alba, si-a dat demisia, la doar trei luni dupa ce a fost numit in aceasta functie de presedintele Donald Trump, informeaza BBC News online. El a fost.

Demisie la Casa Alba, la doar trei luni de la numire

Directorul de comunicare al Casei Albe, Mike Dubke, si-a inaintat demisia dupa numai trei luni de la numirea in functie de catre presedintele Donald Trump, informeaza marti BBC News si.

Surse: FBI ar fi avertizat autoritatile britanice ca Salman Abedi planuia un atentat terorist, cu trei luni inainte de explozia de pe Manchester Arena

Biroul Federal de Informatii FBI) ar fi avertizat agentia britanica MI5 ca Salman Abedi planuia un atentat terorist pe teritoriul Marii Britanii, cu trei luni inainte de explozia de pe Manchester Arena, in urma careia 22 de persoane au murit si 116 au fost ranite, intre care 65 in stare grava.

Numarul autorizatiilor de construire din primele 4 luni ale acestui an, in scadere fata de anul trecut

In luna aprilie 2017, s-au eliberat 3. 327 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 4,6% fata de luna martie 2017 si cu 11,0% fata de luna aprilie 2016, au transmis marti reprezentantii Institutului National de Statistica. In primele 4 luni s-au eliberat 10. 744 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 2,5% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )