Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi Mobil, eMAG, Orange si altii: cat costa Huawei P20 in Romania

Playtech Playtech,
Digi Mobil, eMAG, Orange si altii: cat costa Huawei P20 in Romania

Huawei P20 a atras atentia, cu siguranta. Unul dintre telefoane are trei camere foto, ambele au o nuanta de culoare speciala si acum sunt la precomanda la Digi Mobil, eMAG si nu numai. Daca vrei sa stii cat costa Huawei P20 si P20 Pro in Romania, tot ce trebuie sa faci e sa te decizi []. continuă pe Playtech

Pret Huawei P20 in Romania: Digi Mobil, Orange si eMAG il au deja

Huawei P20 a atras atentia, cu siguranta. Unul dintre telefoane are trei camere foto, ambele au o nuanta de culoare speciala si acum sunt la precomanda la Digi Mobil, eMAG si nu numai. Daca vrei sa stii cat costa Huawei P20 si P20 Pro in Romania, tot ce trebuie sa faci e sa te decizi [].

Digi Mobil, peste Orange sau Vodafone: cati clienti a castigat intr-o luna

Digi Mobil, companie din grupul RCS-RDS, a inregistrat noi cifre promitatoare. in februarie, operatorul a reusit sa atraga mai multi clienti decat au reusit Orange, Vodafone sau Telekom. Digi Mobil si-a asigurat o pozitie buna pe piata din Romania printr-o strategie agresiva de preturi. Mai nou, a reusit sa aduca si rapid in oferta telefoane [].

Digi Mobil listeaza Huawei P20 Lite inaintea Orange sau Vodafone

Digi Mobil a inceput sa fie in rand cu lumea. Dupa listarea Samsung Galaxy S9 in acelasi timp cu alti operatori, acum are in oferta Huawei P20 Lite. Iata la ce pret il iei si ce specificatii are. Huawei P20 Lite e ca un copil orfan al companiei. A fost lansat direct in ofertele magazinelor, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )