Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Joel Darlington 20 de ani), jucatorul lui Bala Town prima liga din Tara Galilor) a fost gasit spanzurat, luni, in garajul casei sale. Motivul tanarului a fost faptul ca, in cariera foarte scurta, a suferit un numar mare de accidentari, care i-au impiedicat in repetate randuri evolutia carierei sportive. continuă pe Hotnews

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este socant

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Tanarul a activat la Bala Town prima liga din Tara Galilor). Sportivul a fost gasit spanzurat in garajul casei sale de catre familia lui. Motivul pentru care a comis o asemenea fapta a socat pe toata lumea. Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 .

Live Stream Online Simona Halep Madison Keys Live Video pe Digi Sport 2 Cincinnati 2019

Simona Halep Madison Keys se joaca in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 2:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va .

Liverpool castiga Super Cupa Europei, dupa 5-4 la penalty-uri (1-1, 2-2) cu Chelsea. Vezi rezumatul VIDEO

Liverpool Chelsea se joaca miercuri, 14 august 2019, in Supercupa Europei. Meciul se disputa pe Besiktas Park din Istanbul si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Plus, de la ora 22:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )